V.Garastas: krepšinio federacijos prezidentu bus A.Sabonis

Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) vadovas Vladas Garastas sako, kad Arvydas Sabonis išlieka vieninteliu kandidatu į LKF prezidento postą.

„Rinkimai toli, dar už mėnesio. Jis jau dabar galėtų keltis ir eiti namo. Bet kol kas turi gulėti pagal taisykles. Nuotaikos geros, linksmas. Viskas tvarkoj, kam to triukšmo. Dėl prezidento rinkimų jokių kitokių kalbų negali būti. Atsitiko, na ir kas. Kiek tokių Seime vaikšto, Vyriausybėj dirba“, – portalui 1diena.lt kalbėjo V.Garastas.

Krepšinio specialisto nuomone, širdžiai kenkia nuolatinė tampa, o A.Sabonis pavargsta, nes visur dalyvauja.

„Jis – didelis patriotas, keliais šliaužia už Lietuvą, – sakė V.Garastas. – Išgyvenimai širdį gadina. 44 metus treneriu dirbau. Sako, negali žiūrėti rungtynių, o aš jų žiūrėjau tūkstančiais. Arvydui krūvis buvo per didelis po tam tikros pertraukos. Važinėjo po visą svietą, skraidė, paskui čempionatas – daug svečių, susitikimų, pažįstamų. Bet jo širdis gera, stipri".


Šiame straipsnyje: Arvydas SabonisVladas Garastas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Gerastui

Gerastui portretas
Geda , treneri ! Taip nebuna rimtose federacijose ! Berasti zmogu , bijanti ir nemegstanti zurnalistu , nesugebanti atsakyti ne i viena klausima , skiriate [ o nerenkate ] didziausio salyje UAB'o vadovu ? Argi tai ne korupcija ?

Pinokis

Pinokis portretas
Labai jau noretu buti Marciulionis. Visur bando pralisti, bet vargseliui nesiseka.

nuomonė to Garastui

nuomonė to Garastui portretas
Is kur toksai atsiradai "suraŠti"....kaip liezuvis apsivercia tokias nesamones rasyti...GEDA bent turėtum NIEKINGAS zmogeli....Arvydui nei mokslo nei talento netrūksta,sveikatos ir sekmes.....,o tokiu sliuzeliu kaip pats dar pilna Lietuvoje,pavydas sikną griauzia???...feee,
VISI KOMENTARAI 38

Galerijos

Daugiau straipsnių