V.Romanovas: Maskoliūną atleidau, nes jis buvo Zuoko kareivis

Vladimiro Romanovo paaiškinimas: "Maskoliūną atleidau, nes jis buvo Zuoko kareivis, Brazį - nes jis buvo tuščias, o Butautas pats išėjo."

Kauno "Žalgirio" ekipos savininkas Vladimiras Romanovas ėmėsi teisintis komandos sirgaliams dėl neprognozuojamų savo veiksmų. Klubo oficialioje internetinėje svetainėje paskelbtos V.Romanovo replikos į internautų komentarus apie verslininko atvirą laišką "Lietuvos ryto" valdybos pirmininkui Jonui Vainauskui.

Į kelias dešimtis komentarų atsakęs V.Romanovas citavo ir savo eilėraštį, o kai kuriuos internautus išvadino "Lietuvos ryto" marionetėmis.

Pateikiame V.Romanovo atsakymus internautams (kalba netaisyta, sutrumpinta):

Mykolas
Nematau ko dziaugtis. Viskas dideliu sudu kvepia.

V.Romanovas: Teisingai, aš ir noriu atidaryti langą, įleisti šviežio, gaivaus oro.

Chongildongas
Kas čia šneka apie Škotijos taurę, o kur dabar visi tie Škotijos taurės laimėtojai?? Gal šio straipsnio autorius, kad ir kas jis bebūtų, gali perduoti linkėjimų Tėtės karlo sūnui linkėjimų nuo Styveno Preslio, nuo Polo Hartley, gal gali priminti, kaip per ugianskį buvo elgiamasi su Barasa, gal priminti, ką apie romką kalbėjo Jankauskas, kokį „mielą“ ir „šiltą“ atsisveikinimo laiškutį iš romkos gavo Mikoliūnas. Apie Lietuvos peripetijas jau net tyngiu kalbėti. Žodžiu, Kauno Žalgirio fanai, meskitės pinigus ir išpirkinėkit klubą, nes bus kranty, pamatysit. Greit sėdėsit šiknoj ir lkl'e. Padarykit Kauno Žalgirį visuomeniniu kaip anksčiau.

V.R: Žmogus yra žmogaus vaikas. Ir visada atsiras keistos orientacijos žmonių, kurie vilios ir sugundys. Mažai įvardijai, dėl tokių žmonių nuopelnų dar treneris ir 6 žaidėjai atsirado Glazge. Kodėl Škotijos žiniasklaidoje pasipylė šmeižtas? Kai akcininkai lordą George‘ą Foukes‘ą atleido iš „Hearts“ Stebėtojų tarybos pirmininko, sistema išsigando, kad ji nebevaldys sirgalių. Visi nori valdyti fanus, kurie yra elektoratas. Su jų pagalba galima prakišti savus atstovus į postus ir taip „skirstyti“ biudžeto pinigus. Taigi praėjusios savaitės įvykiai man – ne naujiena. Teisingai pasakė „Chelsea“ savininkas R.Abramovičius: „Mes niekada nevaldysime fanų“. Taip, lažybininkams bus „kranty“, nes nebus suplanuotų lažybų kaip futbole. Kai manęs neprašo, stengiuosi kuo rečiau bendrauti su sirgaliais. Kodėl? Nenoriu bendrauti su kvestionuotojo provokatoriais.

Vasia
dar prisiminkim Snora ir kaip Baranauskas lydesi meiliai Kaunui ir zalgiriui, ko tik neprisnekejo. Ir ka dabar turim? Priminkit kur tas Snoras ir ka jis valdo ? Priminkit kaip lierytis dusino Snoro akcinnkus kompromatu-KGB, zudikai, teroras, narkotikai, pinigu plovimas. ir ka dabar Snoras ir rytas geriausi draugai ? Kas per iskreipta meile , kodel ?

V.R: Ilgai ieškojo vienas kito ir nusprendė skelbti „žvakių karą“: ir prie banko, ir prie klubo – tokios pat žvakutės. Praėjusiais metais tokios pačios stovėjo ir prie klubo, kuriame aš sportuoju.  Atkreipkite dėmesį, ką tai reiškia? Gal jie vaikšto ne į bažnyčią, o pas burtininkus. Kas juos įkvepia – intelektas ar burtininkės? Kodėl taip elgiasi? Turbūt labai blogai su finansais. Šitas šou  prasidėjo  tada, kai kvestionuotojai į Seimo pirmininko postą prakišinėjo šou meną, Jam reikėjo priešo. Ir šokių aikštelėje rado Buratiną. Tačiau aš tada tylėjau. Jeigu Dievas nori nubausti velnią, iš jo atimą protą ir atsiunčia burtininkę. O burtininkei reikia suprasti, kokiam velniui ji tarnauja.

To vist
BBL pasirodyta puikiai, puikiau ir nebegaliam jau pasirodyti :)

V.R: Matyt, BBL neįpirko, neužteko nei pinigų, nei proto.

L.K.
nesvarbu, koks Romanovas bebūtų - vainauskėliai tikrai didesni aferiūgos.

V.R: Aferistais pavadinti – tai nieko nepasakyti. Tai jau kažkoks iškrypimo laipsnis.

Dainiuz
nesvarbu kas parashe shita straipsni bet cia gryna tiesa!!! netaip kaip Jonelis savo laishke aishkino koks jis geras nori gero zalgiriui del to tempesi net teti i susitikima... ir dar savo ''kvestionuotojas'' juk jonelis teistas ir tas jo klubo ubas jau viena karta buvo koesciu inspekcijos uzdarytas ir kaip jis ten dabar vadinas uab ''krepsinio rytas'' jei neklystu bet Romkos fraze ''rytinis mokestis'' irgi gera :))) respect Romkai ;)

V.R: Tikiu, kad triumfuos tiesa. O Jonas tiek „gero“ padarė „Žalgiriui“, kad tie, kurie vaikščiojot su plakatais, galit įsteigti medalį ir jam įteikti.

Kebil
Tarp tikslo auginti jaunus žaidėjus ir laimėti Eurolygą nėra didelio prieštaravimo. Ir joks čia ne briedas. Tokios komandos kaip Žalgiris, tik tokie tikslai ir turi būti. Kitas klausimas ar tikrai viskas daroma teisingai, kad artėtumėm link to tikslo.

V.R: Teisingai ar neteisingai – parodys tik laikas.

Che
Svarbiausia kad Zalgiris laimetu LKL. Kolkas normaliai romkai sekas. Eurolygoje pagaliau i top16 praeita ir ten gana neblogai pasirodyta. O jau to senai nebuvo. Zek kitais metais ir i top8 pakliusim. Nepykit, kolegos, bet man rodos kolkas romkos sprendimai iseina i gera, o ir jonelis net putojas is pykcio, jei cia nera koks siu veikeju sou :) Bet kaip minejau svarbiausi LKL ziedai ir jeigu Zalgiris juos siais metais laimes, pasakysiu romkai dideli aciu. Beje, na ir kas kad romka rusas, bet jis daug didesnis Kauno patriotas negu dauguma cia jusu, VISI KAUNO ZALGIRIO FANAI.

V.R: Šiandien svarbiausia iš tų kvestionuotojų rankų atimti visą krepšinį, o kad aš esu rusas – nepyk. Ir aš nepykstu, kad tu – lietuvis.

...
aš palaikau, Romką, kad jis pradėjo kovą su Joneliu, bet niekada nesutiksiu su jo pasakymu, kad Maskoliūnas, Butautas ir Brazys norėjo blogo Žalgiriui, čia jis žiauriai žiauriai klysta, jie stengėsi , dirbo kaip galėjo, ir jų kaltinti, kad jie specialiai pralošinėjo yra nesąmonė. O už šį straipsnį RSPECT

V.R: Niekada nesakyk niekada. Be kitų jau minėtų priežasčių, Maskoliūną atleidau, kai jis pasisakė esąs Zuoko kareivis. Pagal politinį scenarijų, jis su Zuoku planuoja užimti Kauno mero postą ir nuo išprotėjusio Buratino išgelbėti „Žalgirį“. Dabar Maskoliūnas yra Vilniaus tarybos narys. Brazį atleidau kaip tuščią žmogų... O Butautas papuolė į Brazio intrigas ir pats išėjo.

Bilekas
aisku, Krapikas, Butautas, Maskoliunas, Markevicius visi jie Vainausko nupirkti, Buratinas sventas Zalgirio gelbetojas, tiesa dar visi Krepsininku agentai svolaciai, sirgaliai nesusivokiantys, tai kas lieka protingi, Romkos zmona. ji ir parase si graudu laiskuti. Vargsai.

V.R: Krapikui jūs nedavėte dirbti, o laimėjo Zuoko kareivis Maskoliūnas. Galvok.

Green
Cenzura savame puslapyje. Sulaukeme.

V.R: Cenzūros nėra. Yra tik virtualus melo pasaulis, kurį kuria tokie kaip kvestionuotojas.

Sventas Petras
Ir dar kas nors pasakykite, kad tai jo paties tekstas!!! Jis lietuviskai nemokama normalaus sakinio suformuluoti, o cia tekstas, geresnis uz Maironi! Kai kuriu cia panaudotu zodziu, jis nesugebetu paaiskinti ka jie reiskia !!!!
Klounas ruskis.....Kaskada Zalgiris pries CSKA kovojo, dabar tie patys ruskiai ji valdo.

V.R: Reiškia turiu šansų būti Maironio pasiekėju. Neapsirik – klounai būna ypač gabūs ir talentingi.

Lietuva
Marionetės daugiau yra apačioje pakomentavę žmonės. Jūs čia rimtai? Pasamdė gerai mokantį reikštis žmogų, kuris parašė šį ale laišką vainauskui, ir to jau užtenka, kad VĖL jis taptų šventuoju? Juokingiausias pasakymas, kad "gailiuosi tik vieno: kad patikėjau spauda.". Po velniu, čia dabar panašaus plauko spauda, kažkas parašė ir įdėjo. Jei jums tokie laiškai "atvėria akis", tai gal palinkėčiau likti akliems visą gyvenimą ;)

V.R: Jei kas nors nori likti aklas, tai – jo problema.  Mano pareiga – atskleisti tiesą, kaip sunku bebūtų.

***
Tik po to kai baigsis LKL'o finalai galesiu spresti kas teisus, o kas tik daug kalba.

V.R: Leiskit man padirbti nors metus, o finalas bus toks, koks bus. Stengsimės.

Lukas
buvau suabejojes Romanovu,bet dabar jau nebe, jei apsirinku tada as tikrai galesiu prsipazinti ,kad esu kvailys ,bet manau kad jis mus atves tik y pergales ir pan. Su juo lauke sviesi ateitis. O seip jam reikejo anksciau pradeti taip sneketi gal tada nebutu halej kilus buratinlige

V.R: Mano vienas tikslų – parodyti, kur jus veda vedliai su ragais. Laukiau, kol vedlys atves į aklavietę, o dabar jis jūsų rankomis griauna klubą. Jiems niekada nebus gėda, o jums – bus.

Bilekas
blogiausia, kad atsakyma i Buratino kliedesius rytoj gaus Zalgirio vyrai Siemense

V.R: Vyrai Kaune aikštelėje jau atsakė, ko dar norėti. O kamuolys juk apvalus.

Rimvydas
Gerb. V.R. po tavo atėjimo į klubą, gailiuosi tik vieno: kad patikėjau spauda. Už tai nuoširdžiai atsiprašau ir linkiu stiprybės kovojant su J.V. šeimos aferomis. Dėkui, kad atvėrei akis, sėkmės.

V.R: Čia ir yra mano tikslas.

Bilekas
Buratinas rado aplinka pasireiksti, nes kai Skotijoje bande svaigt, visa Skotija apsauke samokslais tai nesulauke jokio demesio, o cia gali dalyvauti cirke ir jam tai patinka

V.R: Norėtum. Žmonės pirmą kartą patikėjo, kad mafiją galima nugalėti. Žiūrėk, juk visas Edinburgas išėjo į gatves ir pavadino mane „King of Castle“. Bet yra tokių kaip tu, kurie nieko nemato ir niekada nematys. Dėl to su taure rankose Edinburge atsisėdau ant karvės. Kad tokie kaip tu pamatytų.

Arturas
Nežinau kodėl, bet aš už Romanovą..Jis pakėlė Žalgirį iš pelenų, todėl mes turim būti dėkingi Jam. Taip, Jis investavo milijonus, beabejo, jis nori juos atgauti..sėkmės jam, tik nepamiršk Žalgirio sirgalių, žalgirio komandos, visos lietuvos.. Seniai reikėjo permainos, kad vėl ką laimėtume. Sėkmės V. R. nepamišk, kad yra žalgirio gerbėjų, kurie palaiko Tave ir tiki Tavimi...

V.R: Dėl sporto ir  jūsų pripažinimo aš degu. Mano devizas nuo 18 metų yra kunigo Dambrausko žodžiai (jeigu žinot, kur jis Kaune palaidotas): „Mes ne savo ugnimi žėruojam, mes ne sau aplinkui šviesą liejam...“

Bilekas
jeigu jus dar tikite Romka, tai pabandykite suvesti i sistema jo siu metu pasisakymus ir irodykite kad tai imanoma. As tik viena fakta paminesiu, jis sake kad gamins jaunus zaidejus, dabar jau kliedi apie laimeta Eurolyga. Briedas, be to jam ir Belgrado Partizan ne pvz, jis geriausias. Sekmes sitam asilui, tik Zalgirio gaila.

V.R: Daug dirbu buvusioje Jugoslavijoje. Tose šalyse ir futbolas, ir krepšinis, ir kitos sporto šakos man visada bus pavyzdys, kaip reikia dirbti sporte. Gerbiu sportininkus iš tų šalių. Ten dar liko tradicijos ir sporto industrija, kuri gimdo tokius žaidėjus kaip „Partizan“ klube. Nors, aišku, ir ten yra visokių blogų dalykų. Nemeluok kaip tavo įkvepėjai, tavo melas „nepraeis“.

Klaipėda
zalieji, atsibuskite...:)
viena diena "vartote" buratina, o po vaikisko jo pareiskimo apie "gresmes is anapus" - jus jau ant ranku ji nesiojate...:)))
Marionetes....:)))))))

V.R: Čia tu apie save? Tai ir pasirašyk, kad esi LR marionetė.

Bilekas
chebra, pasidomekite ar yra Ziegzdriuose vietos, nes sios istaigos klientas bludija Kaune ir dar bando vadovauti profesionaliai krepsnio komandai. Jei taip ir toliau, tai gali ir krepsinikai patapti tos istaigos klientais.

V.R: Vagis rėkia – laikyk vagį! Kvailys rėkia – mušk kvailį...

Gintautas J
Apie tas vainaiskiukų aferas,gerokai anksčiau buvo kalbėjąs Sabas.Kvietė šalies visuomenę,sporto funkcionierius,sportininkus bendrom jėgom sustabdyti tuos dalykus,bet... Viskas taip ir liko ir būtų tikrai pasitvirtinę jiniuko žodžiai,kad mūsų šaly liks tik viena stipri komanda...bet dalinai tam įvykti neleido komandos gerbėjai,verslininkai,politikai kurie neabejingi šiam sportui.Bet visi suprato,kad tai tik laikina pergalė ir kad reikalingi tolimesni žingsniai,pinigai...Atėjo žmogus turintis pinigų,nebijantis stoti į kovą su tuo klanu.
Manau,kad būtent po šio finalo,po tokių mačų krepšinis-regbis,bent jau federacija pradės galvoti.Pastatytas jiems įtinkantis senukas,kuriuo gali manipuliuoti,o jis tyli kai krepšinio aikštelėj vyksta tokie dalykai.
Ši finalinė serija jau tiek prasmirdus,kad dar niekada mūsų šalies krepšinio istorijoj to nebuvo.
Nejaugi netgi tie,kurie visada buvo už Žalgirį nemato,nesupranta kas darosi.O gal nenori matyti,taip patogiau....

V.R: Galų gale pradėjote galvoti. Be geros pirties ir skalbimo priemonių, rodos, šios smarvės neišnaikinsim.

Andrius
Chebra bet velgi pamastykit jei jis nebutu toks atsargus manau tokiu saibu nevartytu pas save pinigineje :))

V.R: Ne viską lemia pinigai ir aš jų neturiu. Patikėkit – viską atiduodu sportui. Todėl ir kyla problemos su tais, kurie minta iš sporto.

Saunuolis Romanovas
ISDEJO I SUNS DIENAS,KUR TAIP MATYTA KAD TRIS ZAIDEJUS NUKAUTUOTU IR JOKIU TECHNINIU PRAZANGU.AS ROMANOVAI UZ TAVE!!!SEKMES TAU!!!e

V.R: Ačiū. Net kalė kovoja iki mirties, saugodama savo vaikus. Nejaugi, aš tyliai žiūrėsiu į šitą „šiek tiek“ pakeistą krepšinį. Pas mus vertybė yra ne tik krepšinis, bet ir teisėjai. Kol jie yra vergai kvestionuotojo, mes nematysim tikro krepšinio. Tai vienas pagrindinių mano tikslų.

As
per daug gerai parsyta lietuviskai, ir per daug gerai isdestytos mintis. Aiskiai ne pats rase.

V.R: Spėliok! Aš tau asmeniškai savo eilėraštį duodu paskaityti. Skaityk, nepamaišys.

Aplankyt gal mamą,
Laišką jai sudėti
Ten, aukštoj padangėj -
Šilta ir saulėta.

Tik jėgų neliko
Net pakelt galvos
Prislėgė niekšybė
Menamos valdžios

Smaugdama įkinkė
Pavalkais senais
Negaliu suprasti -
Kartų – po velniais.

Tik nepataikauti baimės apimtam.

Atsirišę raiščiai,
Batai atrišti,
Nebėra kam barti
Man dabar vis vien...

Užsukau pas mamą
Kryžiaus nebėra
Vien tik sielą slegia
Svetimas paminklas ir šalta plyta.

Pasislėpčiau už paminklo,
Antkapio tamsos,
Negaliu pakelt tik
Ilgesio kančios.

Green
KGB agentas. Metodai tie patys.

V.R: Šovei man į kaktą, o pataikei sau į uodegą. Kiek KGB turėjo „psichuškių“, matyt, žino, kurie ten buvo. Jų darbo metodas – žmones paskelbti bepročiais ir įkišti į psichiatrinę. Nepamiršk, kad pagrindinio „Snoro“ akcininko tėvas turi KGB antpečius. O jūs ieškote to, ko pas mane nėra. Jeigu turėčiau KGB generolo antpečius, aš jų neslėpčiau. Ir nedalinčiau Lietuvos į raudonus ir baltus.

L
O dieve koks kompleksuotas zmogus yra romanovas vaidenasi jam priesai linkintys blogo kazkokias samokslo teorijas isvedineja is nieko reikia pagalbos jam

V.R: Advokate, berods, tamstai jau laikas kelti kvalifikaciją.

Fannuo86m
zodziu biskuti pakeiciu nuomuone del buratino: buvo anksciau 2 variantai : kad jis pardave arba kad jis durnas. Buvau uz 1. Bet dabar itikimesnis 2. Paaiskinu. Romka buvo gaves pasiulyma is narkosos susitart. Atmete. Tada Zalgiris pralaimi zaisdamas labai blankiai 2 maca Kaune. Jau tada halej sklando gandas kad haleje taip zaist galime jei tik esam nupirkti. Kadangi romka pats nepardaves tai pagalvoja kad Darius rankas prikises. Bando pries 3 maca ji ismest, bet Darius nesutinka galvodamas kad cia buratinas kenkia komandai nes romka susitares del finalu. Vladimiras leidzia vadovaut Dariui 3 mace tik kai uzstoja komanda , bet liepia butinai iskovot pergale. Deja Zalgiris pralosineja -20 ir nors vos neistempia maco bet romka galutinai isitikina kad "kaltas" Darius. Del to ji ismeta. Paskui pamato kad vainauskas i ta ismetima nereaguoja + susitinka 4 maco diena su artimais ir Zalgiriui daug metu atidavusias fanais (tame tarpe ir manim).1,5h valandos pokalbio metu galu gale kai visi buve ten "deda galvas" uz Dariaus sazininguma ir nebeturedamas nei vieno trenerio ant suoliuko buratinas nusprendzia prasyt Dariaus sugrist (jei jis butu tikras kad Darius pardavinejo to tikrai nedarytu + ir veliau kalbedamas apie Dariu niekur nemini papirkimo fakto, tik savo kad Darius per silpnas kaip treneris) ir eina su liudininkais skambint Dariui. Darius aisku atsisako del savigarbos (visiskai suprantama). Toliau. Gaves haleje didele doze spaudimo is sirgaliu jis tiesiog pasiunta (net vedinasi ledu maiseliais nors halej ir taip dusniakas juodas aisku), nes pagaliau supranta kad visi mano kad tai jis pardave finalus. Todel gelbedamas save bando koziruot narkosos pirkimu,ir kaip isplaukia is jono interviu toks pokalbis tikrai buves...Zaidejai tikrai nepapirkti, bet suklaidinti Svarco atledimo pazada laimet "ta parduota finala". Isvados : nieks nieko nepirko ir nepardavinejo nei romka nei jonas, bet aisku "Buratina i durnyna" plakatas teisus nes romka padare klaida pagalvojas kad Darius parsidavelis ir ji ismetes... O kad negalvotumet kad cia bandau apginti buratina tai galiu tik toki fakta pasakyt kad ta dvd "Buratino nuotykiai" kur jis visur dabar tamposi as jam iteikiau per ta susitikima ir jis man net padekojo ir ranka paspaude tikiuosi neras manes dabar prie kauno mariu su puse nugerto buteliu degtines....aciu uz demesi.

V.R: Pirmiausiai nereikia meluoti. Aš jus iššifravau, kai pradėjote kalbėti Maskoliūnų žodžiais ir pasakėte, kad informaciją turite iš pirmų lūpų.  Aišku, iš kieno lūpų ta informacija.  Kada išgirdau jūsų kvailą norą gražinti Maskoliūną, pasiūliau jam prie mūsų visų atsakyti į klausimus. Bet jis išsigando. O svetimų kareivių aš niekada negražinsiu. Jūs irgi išsigandote šnekėti prieš kamerą.

Vieną vertingą informaciją aš iš jūsų ištraukiau, kad jūs nedavėte dirbti Krapikui. Šūkavote, rėkavote, kad jį reikia atleisti.  Jūs visi atsakėte: „Taip, čia mūsų darbas“. Išskyrus vieną žmogų. Nežinau, kaip jis papuolė į jūsų krūvą? Jis pripažino, kad gražinti Maskoliūną – ne išeities ir pasiūlė ieškoti kito trenerio. Aš ir atsakiau. Duokite man laiko jį rasti. Ir pridūriau, kad tarp jūsų – tik viena sirgalius nėra provokatorius.

Dabar aišku, kieno kareiviams reikėjo užimti Krapiko postą. Dėl Krapiko aš pritariau Sabonio nuomonei duoti jam šansą tapti treneriu. Kai „Žalgiris“ buvo atsidūręs ant bankroto ribos, jis nepabėgo. Be to, jis – geras, puikus, mylintis „Žalgirį“  žmogus.

Kad išryškinti svetimus kareivius ir kas organizuoja provokaciją, daviau šitai gaujai veikti. Jie galvojo, kad pasiekė triumfą, o iš tiesų pasiekė savo mirtį, galvodami, kad aš ir „Žalgiris“ sužlugdytas.

O tu gulėk butelį apkabinęs. Anksčiau KGB agentams po to, kai sušaudydavo žmones, vadovybė duodavo atostogų ir rekomendavo prisigerti. Suprantu tau blaivam sunku susitaikyti su tuo, kad tu norėjai nužudyti ne mane, o „Žalgirį“.

Už Buratino filmą ačiū. Čia ne tu apsirikai, o tavo vadovybė – tą dieną, kai mane pavadino Buratinu.

Untžmogis
maladiec, seniai reikejo tam smikiui vainauckiui i akis spjauti, MALADIEC

V.R: Jis pats sau spjovė į veidą ir taip save demaskavo.

Raimondas
Jeigu "Žalgiris" laimės šį LKL finalą ir kitą sezoną suburs stiprią komandą, su geru treneriu, tai kažkas turės atsiprašyti Romanovo. ;)

V.R: Nereikia  atsiprašymo, pirma duokit išvaryt svetimus kareivius iš savo namų.

As
nugalekit ryta..ir viskas bus gerai

V.R: Jie patys degraduos, „šiek tiek“ palauk.


Šiame straipsnyje: LKL finalasRomanovas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių