Pereiti į pagrindinį turinį

„Zagreb“ lyderis: jei nelaimėsime, didelio nusivylimo nebus

2011-12-21 12:50
„Zagreb“ lyderis: jei nelaimėsime, didelio nusivylimo nebus
„Zagreb“ lyderis: jei nelaimėsime, didelio nusivylimo nebus / Scanpix nuotr.

„Kauno klubui pergalė būtina, mums - ne“, - įdomiu pareiškimu Vilniaus oro uoste nustebino Zagrebo „Zagreb“ lyderis Krunoslavas Simonas. Nors vienodus šansus patekti į kitą etapą turi ir Kauno „Žalgiris“, ir „Zagreb“, panašu, jog Kroatijos čempionai toli gražu nesisielotų, jei „Top 16“ etape atsidurti ne jie, o „Žalgiris“.

„Tai mums didelis šansas. Prie sezoną net nesitikėjome, kad turėsime galimybę patekti į “Top 16„, todėl tai tikrai geras dalykas. “Žalgiris„ laimėti privalo, o mes pasistengsime pasirodyti geriausiai kaip galime, kad pasinaudotume proga patekti į kitą etapą“, - apie šios dienos rungtynes išskirtiniame interviu portalui Krepsinis.net kalbėjo vidutiniškai 14,9 taško Eurolygoje renkantis K.Simonas.

- Ar „Zagreb“ Kaune galės žaisti visomis pajėgomis?

- Tikėkimės, kad taip, bet yra neaiškumų dėl Josho Heytvelto sveikatos, tačiau tikimės, kad viskas bus gerai.

- Palyginkite „Žalgirį“ pirmajame rate, kuomet laimėjote Zagrebe, ir dabartinį Kauno klubą.

- Net kai juos įveikėme, tai buvo gera komanda. Tiesa, tuomet prieš mus jie sužaidė blogai, o mes tuo pasinaudojome. O dabar tai taip pat neabejotinai gera ekipa.

- Prieš pradedant kovas Eurolygoje „Zagreb“ klubas išsikėlė sau tikslą bent laimėti vienas kitas rungtynes. Tačiau kai „Top 16“ ranka pasiekiamas, pralaimėjimo atveju jaustumėte didelį nusivylimą?

- Visai ne. Vien tai, kad laimėjome dvi rungtynes, jau yra gerai. Kiekviena pergalė mums yra didelis laimėjimas. Jei laimėsime, bus puiku, jei ne, tai nebus didelis nusivylimas.

- „Žalgiriui“ šios rungtynės turi ypatingą svarbą ir lemtinga akistata sulaukia didelio susidomėjimo bei spaudimo. Kokia situacija Kroatijoje?

- Tai tikrai nėra taip, kaip Lietuvoje. „Žalgiris“ privalo laimėti, o mes ne. Kaip minėjau, jei laimėsime, bus puiku, jei suklupsime - tiesiog gerai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų