Pereiti į pagrindinį turinį

„Žalgirio“ varžovai rengia planą, kaip apginti savo namų tvirtovę

2013-01-25 14:40
„Žalgirio“ varžovai rengia planą, kaip apginti savo namų tvirtovę
„Žalgirio“ varžovai rengia planą, kaip apginti savo namų tvirtovę / (Scanpix nuotr.)

Kauno „Žalgiris“ šiandien trečią kartą šį sezoną surems ginklus su Stambulo „Anadolu Efes“ komanda. Solidžiai rungtyniaujantys turkai nėra linkę lengvai pasiduoti ir sieks pratęsti pergalių seriją Eurolygos „Top 16“ etape.

Po keturių turų Stambulo klubas yra iškovojęs 3 pergales, patyręs 1 pralaimėjimą ir su Atėnų „Panathinaikos“ E grupėje dalijasi 3–4 vietas. Tuo tarpu žalgiriečių rezultatas yra priešingas – jie su 1 pergale ir 3 nesėkmėmis kartu su Malagos „Unicaja“ dalijasi 5–6 vietas.

Prieš penktojo turo dvikovą, „Anadolu Efes“ vyriausiasis treneris Oktay‘us Mahmutisteigė, jog jo auklėtiniai sieks tik pergalės, kuri dar labiau padidintų šansus patekti į kitą Eurolygos etapą.

„Laimėję paskutines trejas rungtynes, norime pratęsti šią seriją. „Top 16“ etapas beveik įpusėjo ir neabejoju, kad kiekviena komanda iš paskutiniųjų sieks išlikti Eurolygoje. Reguliariajame sezone dukart nusileidome „Žalgiriui“, tačiau šį kartą mes norime nugalėti ir dar labiau sustiprinti savo pozicijas grupėje“, – sakė strategas.

Vienas Stambulo ekipos lyderių Sasha Vujačičius artėjančioje dvikovoje tikisi didelio aistruolių palaikymo arenoje.

„Tai bus rungtynės, kuriose žaisime su komanda, šį sezoną mus nugalėjusia du sykius. Tikimės, kad mūsų sirgaliai bus šeštasis žaidėjas. Turime apginti savo aikštę, nes „Top 16“ etape tai yra labai svarbu“, – kalbėjo snaiperis iš Slovėnijos.

Susitikimo tarp „Žalgirio“ ir „Anadolu Efes“ pradžia – 20 valandą, jį tiesiogiai transliuos „Viasat Sport Baltic“ kanalas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų