Pereiti į pagrindinį turinį

„Žalgiris“ į Italiją išskrenda antradienį

2009-10-27 16:17
„Žalgiris“ į Italiją išskrenda antradienį
„Žalgiris“ į Italiją išskrenda antradienį / Evaldo Butkevičiaus nuotr. D.Šalenga - vienintelis žalgirietis, žinantis pergalės prieš "Montepaschi" skonį.

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo delegacija antradienį išvyko į Italijos miestą Sieną. Ketvirtadienį žalgiriečiai kausis su nuolatine varžove Eurolygoje „Montepaschi“ komanda, kuriai atstovauja Kšyštofas Lavrinovičius.

Į Italiją dėl nepatogaus ir ilgo skrydžio „Žalgirio“ komanda išskris antradienio popietę. Į Vilniaus oro uostą komanda išvyko iškart po rytinės treniruotės, o Sieną turėtų pasiekti tik po vidurnakčio.

Į Italiją išvyko 11 „Žalgirio“ krepšininkų. Kaune liko susirgęs įžaidėjas Žygimantas Janavičius bei puolėjai Povilas Butkevičius ir Siimas-Sander Vene. Su šiais krepšininkais individualiai dirbs taip pat Lietuvoje likęs treneris Gvidonas Markevičius.

Su „Montepachi“ žais šie „Žalgirio“ krepšininkai: Šarūnas Vasiliauskas, Marcusas Brownas, Martynas Pocius, Adas Juškevičius, Mantas Kalnietis, Tadas Klimavičius, Mirza Begičius, Dainius Šalenga, Artūras Milaknis, Povilas Čukinas ir Travisas Watsonas. 

Mačas vyks spalio 29 d., ketvirtadienį,  22 val. Lietuvos laiku. Pirmajame Eurolygos ture „Žalgiris“ 71:52 įveikė Vilerbano ASVEL komandą, o „Montepaschi“ 85:40 - Zagrebo „Cibona“ ekipą.

Nuo 2002 m. „Žalgiris“ su „Montepaschi“ žaidė jau 10 kartų ir tik dusyk laimėjo Kauno komanda - abu kartus 2004-2005 m. sezone. Iš tuomečio „Žalgirio“ šiemet komandoje žaidžia vienintelis Dainius Šalenga.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų