40 metų gyvuojanti grupė „Studija„ perdainavo legendinę „Vaikystę“

  • Teksto dydis:

„O kaip norėčiau aš vėl sutikti rytą pas mamą, kai tyliai kalba už durų mama, lyg sektų pasaką slaptingą“ – šį tekstą Lietuvoje niūniuoja ištisos kartos. Keturis dešimtmečius be pertraukos grojanti uostamiesčio muzikinė grupė „Studija“ ištikimiausiems gerbėjams dovanoja naują pamėgtos dainos versiją.

„Vaikystė“ skamba naujai

Grupės „Studija“ siela, vokalistas ir dainų autorius Steponas Januška sako, kad be vizitine grupės kortele tapusios dainos nepraeina nė vienas koncertas, tad visa grupė nutarė dainą atnaujinti.

Prie įrašų prisidėjo ir jaunasis uostamiesčio būgnininkas, vos 4-erių grupės pritariančiosios vokalistės Editos sūnus Dominykas, įdainavęs frazę „mama, mama, mama“. Nenuostabu, nes vaikystės pasaulyje tebegyvenantis berniukas su grupės „Studija“ muzika auga. 

Klausytojams – keletas naujų dainų

Įvairiose miestų šventėse, renginiuose ir privačiuose vakarėliuose bei klubuose aktyviai koncertuojanti grupė savo gerbėjams paruošė ir dar daugiau malonių staigmenų: naujų, nuotaikingų, vasara dvelkiančių dainų, kurias jau netrukus gerbėjai galės išgirsti radijo stotyse. O rudenį numatomas ilgai brandintas naujas grupės albumas. Steponas Januška sako, kad turbūt retas nežinotų bent vienos „Studijos“ dainos, koncertai neapsieina be laiko ir publikos patikrintų šlagerių, tačiau klausytojai mielai laukia ir naujovių. Kūriniai jau skamba koncertuose ir sulaukia gausių ovacijų.

„Studijos“ fenomenas

Klaipėdiečių grupė „Studija“ koncertuoja jau 40 metų. Nė viena Lietuvos muzikos grupė tokia nenutrūkstančia karjera pasigirti negali. Beveik visi grupės nariai – nuo pat jos įkūrimo. Dainas kuria Steponas Januška ir Virginijus Pažemeckas, grojantis gitara, klavišiniais groja Raimondas Jonutis, mušamaisiais – Valdas Galdikas, nuostabiu balsu pritaria Edita Bodrovaitė ir naujausias grupės narys – bosine gitara grojantis Paulius Stonkus.

Klausytojų dėmesiui – nauja legendinės „Vaikystės“ versija ir naujausia grupės fotosesija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas

tadas portretas
kodel isejo Litinskas?

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
O kur Litinskas?

Aleksej

Aleksej portretas
Super 40 metu tai ira dauk ir ne daugeliu grupes taip gali tiek givoti beveik nesikeisti sudetimi sveikinu ir albumas turetu buti nuostabus gal ten bus keleta nauju dainu ir kaip vaikiste perdarita nauju skambesiu senu milimu dainu pacia fainiausia grupe studija
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių