Dailės mokytojos pokalbis su spalvomis

Draugai, bičiuliai ir artimieji  bei dešimtys mokinių ir jų tėvų antradienio vakarą pavasarinių gėlių puokštes skyrė dailės mokytojai Loretai Laurinavičienei, kuri surengė pirmąją savo personalinę parodą. Klaipėdos dramos teatro fojė – ant molbertų eksponuojama keliolika mokytojos paveikslų, tapytų ant šilko.

„Batsiuvys be batų“, – taip šmaikščiai, sveikindamas savo kolegę L.Laurinavičienę parodos atidarymo proga, prasitarė Klaipėdos karalienės Luizės jaunimo centro vadovas Aleksas Bagdonavičius.

Per 35-erius savo veiklos metus mokytoja paruošė daugybę mokinių, kurie savo darbais tarptautinėse parodose garsino ir tebegarsina miestą. Mokytoja dirbo su vaikais, mokė juos dailės subtilybių, tačiau, paradoksalu, pirmąją savo pačios personalinę darbų parodą surengė tik dabar.

Ekspozicija, pavadinta „Dialogas su spalvomis“, išties spinduliuoją džiaugsmą. L.Laurinavičienė daugumą šių darbų nutapė per praeitus metus, kaip pati juokauja, anksčiau tiesiog neatsirado tam laiko.

Pernai Metų klaipėdiete nominuota L.Laurinavičienė šią savo parodą skiria ir šiųmetiniam Metų klaipėdietės renginiui, kuris, kaip tik vyks šiandien, trečiadienį, Klaipėdėdos dramos teatre. Tad vakaro svečiai turės galimybę pasižiūrėti „Dialogą su spalvomis“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Petras ir Daiva iš Vilniaus

Petras ir Daiva iš Vilniaus portretas
Loretėle, nuoširdžiai sveikiname su nuostabia tavo kūrybos paroda. Džiaugiamės tavo kūrybingume, nauja energija, gražiū sumanymu įgyvendinimu. Geros tau sėkmės linkime

Gražu

Gražu portretas
Labai.

Bernardas

Bernardas portretas
Nuostabi mokytoja, kuri įkvepia vaikus atrasti savo vidinius talentus ir juos atskleisti. Maloniai nustebino, jos pačios gyvas ir spalvingas kūrybinis pasaulis.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių