Dėl skandalo SEL koncerto Klaipėdoje nebus?

Dėl šiurkščių pasisakymų apie karą Ukrainoje grupės SEL koncertas šią vasarą uostamiestyje veikiausiai neįvyks. Numatyta koncerto data – liepos 9-oji.

Klaipėdiečiai ir miesto svečiai pasiklausyti visiems žinomo lietuvių muzikos atlikėjo planavo atvykti į Klaipėdos vasaros terasą, priklausančią Klaipėdos savivaldybės kultūros centrui „Žvejų rūmai“.

Tačiau viskas apsivertė aukštyn kojomis po to, kai minėtos grupės lyderis Egidijus Dragūnas viešai pareiškė savo poziciją, esą kariaujant vyksta natūralus planetos išvalymas.

„Daugelis manęs klausia nuomonės, ką aš manau apie viską ir kodėl tyliu, kodėl nieko nepasakau. Mano nuomonė yra tokia: yra žmonės, kurie sukuria ginklą, yra žmonės, kurie paliečia ginklą, yra žmonės, kurie gali šaut į žvėrį, ir yra tie, kurie gali šaut į žmogų. Tai va tie, kurie ten sėdi ir šaudosi, vyksta natūralus planetos išvalymas. Tegu jie ten b… šaudosi, aš už taiką“, – vaizdo įraše skelbė E.Dragūnas.

Netrukus vaizdo įrašas buvo pašalintas, tačiau į jį sureaguoti suspėjo nemažai žinomų Lietuvos scenos žvaigždžių.

Vos tik išgirdęs E.Dragūno žodžius, nuomonę pakeitė ir Klaipėdos savivaldybės kultūros centro „Žvejų rūmai“ direktorius Alvydas Juozas Lenkauskas. Jis ir nusprendė, kad SEL koncertas Klaipėdoje bus atšauktas.

Alvydas Juozas Lenkauskas

Tačiau pranešti apie tai atlikėjui tapo tikru iššūkiu, kadangi jis į skambučius neatsiliepė, o elektroninius laiškus ignoravo.

Aš savo nuomonę turiu.

Tik ketvirtadienio vakarą, po kelių savaičių tylos, „Žvejų rūmai“ sulaukė E.Dragūno vardu rašyto laiško.

„Jis vis dar nekelia telefono ragelio. Tačiau kažkas jo vardu atsiuntė raštą. Atsakė gana arogantiškai. Iš rašto stiliaus matyti, kad E.Dragūnas tikisi, jog koncertas tikrai įvyks. Mes jo paprašėme iki kovo 25 d. pristatyti leidimą, kad galėtų koncertą daryti, bet šiame rašte apie jokius leidimus jis net nekalbėjo. Šiuo metu pasidarėme pauzę, konsultuojamės su teisininkais, žiūrėsime, kaip toliau su juo bendrauti“, – teigė A.Lenkauskas.

Pašnekovas užsiminė, kad žmonės jau yra išpirkę apie 100 bilietų. Ar visiems pinigai bus grąžinti, priklausys nuo bilietai.lt, kurie taip pat turėtų palaikyti ryšius su atlikėju.

„Aš savo nuomonę turiu. Pozicija nesikeičia, mes sakome, kad koncerto nebus ir toliau dirbame tuo klausimu“, – neabejojo direktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
GĖDA savivaldybei

>Mankurtams

>Mankurtams portretas
Karas yra karas. Geriau pasižiūrėk kaip naudodamiesi karu Ukrainoje ir žmonių krauju bei ašaromis, prisidengę parama ir labdara vagia kiek gali. bet kas kas prieina, pvz. tokie veikėjai kaip jakila ar kiti aferistai O čia tik žmogus pasakė... Visai suprantu - išgėręs alaus pasijuto laimingas kad pas mus nėra tokio dirbtinai sukelto kruvino sudo ir pasakė ką tuo momentu galvoja/////Manau kad jeigu ir toliau mūsų užsienio reikalai bus tokie tragiški tai galim sulaukti to pačio. Toks hamiškas mūsų valdžios elgesys ir absoliutus kvailumas tarptautiniuose santykiuose neturėtų būt nenubaustas.Neduok dieve..

Antanas

Antanas portretas
NAUJAS Koncertas Liepojoje, kaip ans komentatorius pasake!
VISI KOMENTARAI 45

Galerijos

Daugiau straipsnių