Kalėdinių kino filmų šešetukas mažiesiems

  • Teksto dydis:

Artėjant didžiausioms metų šventėms, Kino klubas „8 ½“ kviečia jas pasitikti jaukiai bei šiltai su tikrąja gyvenimo vertybe – šeima. Kino klubas rekomenduoja filmus mažiesiems šeimos nariams.

1. "Svajonių traukinys" ("The Polar Express")

Kas būtų, jeigu atsibudę pamatytumėt prie namų stebuklingą traukinį, kuris gali nuvežti jus į patį Šiaurės Ašigalį pas Kalėdų senelį? Žinoma, kad išbandytumėt. Taip nutiks ir filmo herojui berniukui, kuris pakeliui patirs dar ir daugybę nuotykių.

2. "Kalėdų senelio slaptoji tarnyba" ("Arthur Christmas")

Artūras, tai ne šiaip vaikinas, o Kalėdų senelio sūnus. Tiesa, antrasis, todėl dažnai garbe tenka dalintis su vyresniuoju broliu, kuris svajoja greitai perimti Kalėdų senelio rogių vairą. Viskas būtų taip ir likę, jeigu ne viena pamiršta mergaitė, kuri gali Kalėdas pasitikti be dovanos!

3. "Fredo Kalėdos" ("Fred Claus")

Dar vienas filmas apie Kalėdų senelio šeimą. Šįkart, pagrindinis veikėjas yra jo vyresnysis brolis Fredas, kuris kad ir kaip stengtųsi nėra toks puikus, kaip Kalėdų senelis. Bet ar tikrai? Tai ne animacinis, bet labai spalvingas filmas visai šeimai.

4. "Legendos susivienija" ("Rise of the Guardians")

Susipažinkite su Džeku Šalna ir jo bičiuliais - Dantukų Fėja, Velykų Zuikiu, sapnus saugančiu Smėliumi ir, žinoma, su Kalėdų seneliu. Kompanija smagi ir jos laukia rimti išbandymai, nes vaikai gali netekti Kalėdų!

5. "Kalėdų giesmė" ("Christmas Carol")

Ne toks jau džiugus ir kartais net, sakyčiau, baugus filmukas apie bambeklį Skrudžą, kuriam visai nepatinka Kalėdos ir kurios galbūt jam jau paskutinės. Filmukas pastatytas pagal žinomą Čarlio Dikenso knygą.

6. "Elfas" ("Elf")

Kartą per Kūčias į Kalėdų Senelio dovanų maišą paslapčiomis įšliaužia našlaitis kūdikis ir Senelis jį išsiveža į Šiaurės ašigalį. Užaugintas elfų šeimoje ir tris kartus praaugęs visus, Badis suvokia, kad jis visai ne toks. Pasiryžęs rasti savo vietą, Badis leidžiasi ieškoti tikrojo tėčio į Niujorką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių