Klaipėdoje atgims garsiausios Stasio Povilaičio dainos

Šį savaitgalį uostamiestyje vėl suskambės visiems gerai pažįstami ir mylimi S. Povilaičio šlageriai. Bilietus į sekmadienį vyksiantį koncertą dienraščio „Klaipėda“ skaitytojai galės įsigyti perpus pigiau.

Gyvo garso S. Povilaičio dainų atminimo koncertas Žvejų rūmuose įvyks jau šį sekmadienį, gruodžio 22 d., 19 val.

Visiems gerai pažįstamus ir mylimus maestro kūrinius atliks Ovidijus Vyšniauskas, Aleksas Lemanas, Nerijus Liubertas ir Justinas Lapatinskas.

Dainininkams scenoje muzikuoti padės savo gerbėjus visada stebinantis ir šiais metais savo veiklos 25 metų jubiliejų minintis Šv. Kristoforo orkestras ir jų meno vadovas bei vyriausiasis dirigentas Modestas Barkauskas. Klausytojus pradžiugins ir į rankas dirigento lazdelę vėl paims ir buvęs ilgametis orkestro meno vadovas ir vyriausiasis dirigentas, nacionalinės premijos laureatas ir charizmatiškasis profesorius Donatas Katkus.

Tai bus smagus, puikių prisiminimų vakaras.

Drauge su orkestru gros ir ritmo grupė.

„Renginio metu skambės žymiausios S. Povilaičio dainos. Tai bus smagus, puikių prisiminimų vakaras“, – renginį apibūdino jį organizuojančios įmonės atstovas Jevgenijus Sokolovas.

Dienraštis „Klaipėda“ savo skaitytojams artėjančių švenčių proga paruošė staigmeną ir kviečia gyventojus perpus pigiau išgirsti legendinius šlagerius.

Bilietus perkant internetu ir į specialų langelį įvedus arba platintojų „Bilietai.lt“ kasose pasakius nuolaidos kodą „KLAIPEDA“ bus pritaikyta 50 proc. nuolaida.

Pritaikius nuolaidą bilietai į renginį kainuos vos nuo 9,50 euro.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senuks

Senuks portretas
Vel švieski išpranašava laisva Lietuva
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių