Klaipėdos lėlių teatre išdygs Kalėdų Senelio namelis

  • Teksto dydis:

Baltas, barzdotas, apvalus ir labai didelis, gal dešimties ar dvylikos metrų ilgio, dvidešimties tūkstančių kilogramų, o gal ir dar didesnis – toks Kalėdų Senelis mažame Klaipėdos lėlių teatre įsikurs šiemet. Gera, minkšta, cukrinė Kalėdų Senelio širdis sušildys kiekvieną, nes visa ko gero prieš šv. Kalėdas turi būti daug.

Klaipėdos lėlių teatre (Vežėjų g. 4) gruodžio 7–22 d. jau penktus metus iš eilės tradiciškai duris atvers Kalėdų Senelio namelis, kur kuriama gera nuotaika ir vyksta netikėčiausi stebuklai. Kartais Kalėdų Senelis būna vos nykščio dydžio ir sunkiai serga. Kartais dovanoja stebuklų kupiną istoriją apie Pelenę. Kartais atsiveža puikiąsias pagalbininkes nykštukes, kurios nudirba tūkstančius darbų. Kartais jis būna labai keistas ir juokingas, net su pižama... O kokio ir su kokia palyda sulauksime Kalėdų Senelio šiemet – staigmena!

Prieššventiniu laikotarpiu Klaipėdos lėlių teatras virsta jaukiu, riestainiais nukaišytu ar saldainiais apkabinėtu nameliu, kuriame vyksta skaidrūs, nuoširdūs, kupini pozityvios energijos ir geros nuotaikos susitikimai su Kalėdų Seneliu. Laukiami vaikai, mamos, tėčiai, seneliai ir senelės, tolimi giminaičiai ir draugai iš svetur, kurie tiki Kalėdų stebuklu.

Čia visi prisimena svarbias meilės, gerumo, jautrumo, dėmesingumo taisykles; sužino, kiek vaikų laiškų gauna Kalėdų Senelis ir ką jis labiausiai mėgsta; kur gyvena ir ką veikia vasarą; kiek vaikų aplanko per metus; kaip reikia „neutralizuoti“ blogus darbus, kad dovanų maišelyje iki pat Kalėdų augtų ne tuštuma, o miela, džiuginanti dovanėlė...

Teatralizuota programa bus rodoma savaitgaliais: gruodžio 7 ir 8, 14 ir 15, 21 ir 22 dienomis 12 ir 14 val. Bilietai – po 15 Lt. Išankstinė rezervacija ir individualūs užsakymai šventiniams renginiams – tel. 239 932, 8 670 73 490 arba el.p. klaipedosleles@gmail.com.

Kalėdų Senelio namelio atidarymas – jau gruodžio 7 d. 12 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių