Koncerte M. Mikutavičius užbūrė klaipėdiečius

Šeštadienio vakarą „Švyturio“ arena šėlo klausydamasi gyvo garso Marijono Mikutavičiaus koncerto. Gausiai susirinkusi publika ovacijomis pasitiko kiekvieną atlikėjo kūrinį. Auditoriją įaudrinęs dainininkas atsistojusius ploti privertė ir ramiausius klausytojus.

„Garsiai! Jautriai! Galingai! – taip pavadinta atlikėjo koncertinė programa pateisino savo vardą. Koncerte netrūko nei romantiškų ir nostalgiškų kūrinių, nei trankių ritmų bei uždegančių melodijų.

M.Mikutavičiaus koncertai visada pasižymi ypatinga energija bei nuoširdumu. Kaip kažkada yra sakęs pats atlikėjas – scenoje jis atiduoda visą save. Ne išimtis buvo ir šis kartas.

„Visi jūs, kurie esate čia, papulsite tiesiai į rojų. Kitiems dar teks pasistengti. Atsipalaiduokite ir pasilinksminkite. Nemąstykite, ką apie jus pagalvos kaimynas“, – žiūrovus įtikinėjo Marijonas.

Betarpiškai ir nuoširdžiai su publika bendravęs atlikėjas daugiau nei po pusės koncerto savo pasirodymą perkėlė į nedidelę sumontuotą sceną, kuri buvo apsupta parteryje sėdinčių klausytojų. Išsirinkęs vieną dailiosios lyties atstovę, Marijonas ją pasisodino šalia savęs ir skyrė dainą, kurią atlikęs net kelis kartus apkabino moterį.

Gražiu koncerto akcentu, skambant kūriniui „Velnias, man patinka Kalėdos“, tapo pabiręs dirbtinis sniegas.

Publikos ovacijų bei šypsenų sulaukė ir dainininko persikėlimas į vieną arenos sekcijų. Bandydamas sugrįžti į sceną ir spausdamas rankas sėdintiems klausytojams, Marijonas spėjo gurkštelėti vieno koncerto dalyvio gėrimą ir pabučiuoti merginą.

Koncertą, kurio metu M.Mikutavičius atliko iki skausmo žinomus kūrinius ir keletą visiškai negirdėtų dainų, lydėjo ugnies, šviesų ir vaizdo projekcijų efektai.

Klaipėdiečiams atlikėjas pateikė ir vieną siurprizą – į sceną sudainuoti dainą „Mano žemė“ pakvietė Klaipėdos aukštosios jūreivystės mokyklos studentų chorą.

Koncerto kulminacija tapo antru Lietuvos himnu vadinami „Trys milijonai“, kuriuos kartu dainavo visa salė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

studijuoju vadinas

studijuoju vadinas portretas
Teisybė, mokausi Jūreivystės mokykloje, paskutiniuose kursuose supratau naudos iš mokslo nebus. Nekvalifikuoti dėstytojai, kai kurie paskaitose prasėdi laiko pratempia, programos pasenusios. Tolerancijos studentams 0. Baigus tinkam1 darbą susirasti bus sunku. Iš baigusių draugų atsiliepimai, kad ne dirba pagal specialybes.

K

K portretas
Ir kiek čia ta nieko neverta Jūreivystės mokykla gali girtis, būtina pabrėžti su Mikutavičium dainavo. Bėga iš jos lauk studentai į kitas mokyklas kas laiku susipranta.

AIRINA

AIRINA portretas
Aciu uz silta apkabinima!
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių