Meduolius margino valstybės globojami vaikai ir įžymybės

Šeštadienis tapo tikra švente būriui mažųjų klaipėdiečių, gyvenančių vaikų globos namuose bei Klaipėdos miesto šeimos ir vaiko gerovės centro globotiniams.
Artėjančių Kalėdų nuotaika nušvito dviejose miesto kepyklėlėse, kur tėvų šilimos stokojantys vaikai drauge su garsiais klaipėdiečiais margino meduolius.

Vidurdienį pačiame miesto centre Herkaus Manto gatvės 27-uoju numeriu pažymėtame name įsikūrusioje „Prezo kepyklėlėje“ vaikų globos namų „Smiltelė“ auklėtiniai ir gausi miesto mero Vytauto Grubliausko šeima sėdo prie stalų ir drauge žaidė. Valgomaisiais dažais jie ėmėsi spalvinti saldžiuosius kepinius.

Gali būti, kad ne visi mažyliai pažino miesto merą, bet jie tikrai nepamirš sėdėję geram dėdei ant kelių ir drauge mirkę teptukus į saldžius dažus. Čia niekas neskyrė savų ir svetimų vaikų, visi drauge paniro į kūrybą.

„Smagu sugrįžti į vaikystę, bet dar smagiau pabūti su vaikučiais, kurie neturi tiek artimųjų šilumos ir meilės, kiek kiekvienas jų vertas. Tai nuostabi gerumo ir dosnumo akcija ir ypač šiemet, kai Klaipėda įvardina gerosios žvaigždės ambasadore. Todėl kažką panašaus turėtume daryti kaip įmanoma dažniau ir net tik Kalėdų laukimo laikotarpiu. Buvimas prie vieno stalo su mažyliais, kuriems šilumos ir dėmesio reikia daugiau nei mūsų pačių vaikučiams, yra labai sveikintinas dalykas. Palaikau ir ateityje palaikysiu tokias iniciatyvas“, – dalijosi įspūdžiais miesto meras Vytautas Grubliauskas.

Šeštadienio rytą „Friedricho pasažo“ kepyklėlėje, Tiltų gatvėje 26A, meduolius margino Spalvoto meduolio bičiuliai ir savotiški ambasadoriai Klaipėdoje – populiarūs dainininkai Violeta ir Vilius Tarasovai. Jie jau trečius metus paskutinio lapkričio šeštadienio rytą pradėjo  meduolių marginimu su savais ir valstybės globojamais vaikais.

Rengiant akciją Klaipėdoje savanorių veiklą koordinavo nevyriausybinė organizacija „Būties jaukuma“, rengianti įvairius mokymus, renginius tėvams, jaunimui, šeimoms.

Šiemet Spalvoto meduolio dienos renginiuose dalyvauja 11 Lietuvos miestų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mbt shoes buy online

mbt shoes buy online portretas
discounted mbt shoes Meduolius margino valstybės globojami vaikai ir įžymybės | KaunoDiena.lt

moncler outlet paris

moncler outlet paris portretas
moncler down jackets co uk Meduolius margino valstybės globojami vaikai ir įžymybės | KaunoDiena.lt

mbt mens shoes $89

mbt mens shoes $89 portretas
cheap mbt shoes blog Meduolius margino valstybės globojami vaikai ir įžymybės | KaunoDiena.lt
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių