Pereiti į pagrindinį turinį

Miesto bibliotekoje – dviejų naujų leidinių sutiktuvės

2021-03-19 06:00
DMN inf.

Žydrūno Sadausko „Naujasis AŠ“ ir Gabrielės Štaraitės „Apie Afrikos žmones ir žvėris“ – dvi naujos knygos, kurių virtualias sutiktuves uostamiestyje surengs Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešoji biblioteka.

G.Štaraitė savo nauja knyga veda per Afriką.
G.Štaraitė savo nauja knyga veda per Afriką. / Asmeninio archyvo nuotr.

Vadovas siekiantiems pasikeisti

Šį penktadienį 17 val. vyks žmogaus elgsenos specialisto, veidotyrininko, populiarių saviugdos knygų autoriaus Žydrūno Sadausko knygos „Naujasis AŠ“ pristatymas.

Knyga „Naujasis AŠ“ – praktinis vadovas, kuriame išdėstytos metodikos, anot autoriaus, padės pasiekti norimų gyvenimo pokyčių ir net pakeisti charakterį. Savo knygoje Ž.Sadauskas sujungė tiek tradicinę, tiek alternatyviąją psichologiją ir teigia radęs kelią, kaip žingsnis po žingsnio pasiekti emocinę gerovę, pagerinti savo gyvenimą ir patobulėti. Tikslus 90 dienų planas, jo teigimu, atstos žemėlapį ir padės nepamesti šio kelio.

Ž.Sadausko praktinis vadovas – tiems, kurie savo gyvenime nori pokyčių. (Asmeninio archyvo nuotr.)

Pasak autoriaus, ši knyga skirta tiems, kurie ieško ne smaguriškos literatūros, o realių ir įgyvendinamų patarimų. Saviugdos žanro leidinys apima įvairias temas ir visų jų tikslas – spręsti psichologines problemas. Knygoje paliečiami porų santykių, nepasitenkinimo karjera, bandymo įtikti visiems aplinkiniams ir kiti klausimai. „Naujasis AŠ“ – praktikų rinkinys siekiantiems pasikeisti.

Apie Afrikos žmones ir žvėris

Kovo 23 d. 17 val. biblioteka buria į virtualų keliautojos G.Štaraitės knygos „Apie Afrikos žmones ir žvėris“ pristatymą.

„Botsvana ir Namibija, Madagaskaras ir Uganda, Svazilandas ir Pietų Afrikos Respublika, Tanzanija ir Kenija – visos Afrikos šalys gali pasirodyti panašios, nes kas gi gali skirtis safariuose ar pravažiuojamų kaimų lūšnelėse? Bet skiriasi, – rašo knygos autorė. – Afrikoje kasdien junti nuotykio skonį: vis nauji susitikimai ir nematyti gyvūnai. Skiriasi net brūzgynai ir žemės spalva. Skiriasi namų formos ir genčių charakteriai. Tik šypsenos tokios panašios. Ir panašus džiaugsmas pažįstant skirtingą Afriką. Šią knygą rašiau todėl, nes man nepatinka, kad Afrikos žemynas yra nuvertinamas. Kad nurašomas ten net neapsilankius, nepasidomėjus. Tad skaitykite ir važiuokite. Pažinkite ir tik tada sakykite, ką galvojate.“

G.Štaraitė – keliautoja, rašytoja, egzotinių kelionių organizatoriaus „Travel Planet“ bendraturtė ir vadovė, knygos „Į Aziją su meile“ autorė.

Abiejų knygų pristatymų transliacijos vyks I.Kanto bibliotekos feisbuko paskyroje @kmsvb.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų