Palangoje koncertuosianti I. Valinskienė: džiugina pastebėjimai, kad esu nuoširdi

  • Teksto dydis:

Viena žinomiausių šalies dainininkių Inga Valinskienė atvyksta į Palangą. Vasario 8 dieną aksominio balso savininkė surengs koncertą Palangos koncertų salėje. Didžiosiose šalies arenose ir salėse su turu „Aš laimINGA“ koncertavusi estrados žvaigždė neslepia – dainuoti tūkstančiams nėra lengva. Tai – didžiulės atsakomybės ir euforijos mišinys. Tačiau kiekvienas koncertas yra labai laukiamas, o susitikimas su gerbėjais nepamirštamas.

I. Valinskienė labai džiaugiasi turo „Aš laimINGA“ sėkme. Moteris šypsosi – pilnos salės žiūrovų yra pats didžiausias komplimentas ir įvertinimas. Tiesa, moteris patikslina, kad tai nėra tik jos nuopelnas. Tai – bendra scenoje grojančių muzikantų, žmonių, dirbančių už scenos ribų, sėkmė. „Didžiuojuosi tuo, kad koncerte skambančios naujo albumo „Aš laimINGA“ kaip ir albumo „Nuodėmingi angelai“ dainos – tik lietuvių autorių kūriniai. Antroje koncerto dalyje skamba jau žinomos, metų patikrintos, pačios mylimiausios dainos“, – pasakoja I. Valinskienė. Kartu su dainininke Palangoje pasirodys ir gyvo garso grupės „Vairas“ muzikantai. Jie ilgamečiai I. Valinskienės scenos partneriai, jau tapę draugais.

Po koncertų I. Valinskienė susitinka su savo gerbėjais, dalina autografus ant albumų. Atlikėja neslepia, kad išgirsti komplimentus, pagyras, šiltus žodžius apie vykusį koncertą yra visada labai malonu. „Labiausiai džiugina pastebėjimai, kad esu nuoširdi. Manau, kad scenos žmogui tai yra viena svarbiausių savybių. Tą nuoširdumą žadu atsivežti ir į Palangą vasario 8 dieną, kur susitiksiu su savo klausytojais“, – šypsosi atlikėja.

Koncertinio turo pavadinimas, matomas ir Ingos varde, atsirado neatsitiktinai. I. Valinskienė sako, kad tai tiesioginė žinutė jos klausytojams ir žiūrovams. „Kai į paprastus moteriškus klausimus: „Ar tu manęs klausaisi?“ „Ar tu mane girdi?“, „Ar tu mane supranti?“, gauni atsakymą net ne iš vieno, o iš tūkstančių žmonių, negali jaustis kitaip, nei laimINGA“, – emocijų neslepia dainininkė.

Pirmasis, milžiniškos sėkmės sulaukęs I. Valinskienės koncertų turas „Žvaigždė“ per didžiąsias šalies arenas įvyko prieš dvejus metus. Nedrąsiai jį planavusi I. Valinskienė didžiuosiuose Lietuvos miestuose sulaukė beveik 30-ies tūkstančių gerbėjų.

Po itin sėkmingai prabėgusio naujausio koncertinio turo „Aš laimINGA“ dainininkė neslepia džiaugsmo, kad su savo klausytojais susitiks ir Palangos koncertų salėje. Koncertas vyks renginio „Palangos stinta“ metu. Ši šventė į Palangą sukviečia rekordinius skaičius lankytojų, todėl bilietais rekomenduojame pasirūpinti iš anksto. Juos įsigyti galima puslapyje „Bilietai.lt“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Muzikantas

Muzikantas portretas
Tik jai atrodo ,kad pavyksta buti nuoshirdziai! Nuo kiekvieno zmogaus spinduliuoja energija, ir parodo ant kiek nuisirdus esame!

Cirkininkas

Cirkininkas portretas
Aš laimINGAs ir be INGOS.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių