Uostamiesčio jaunimas liejo emocijas meno labirinte

Vienoje pagrindinių uostamiesčio žiedinių sankryžų, dažnai vadinamoje gaudykle, jauni žmonės sukūrė baltą labirintą ir kviečia vaikus ir jaunuolius purškiamais dažais ant jų išlieti savo jausmus.

Prieš pietus Taikos ir Baltijos prospektų žiedinėje sankryžoje išdygo labirintas. Tai – #chooseklaipeda ambasadorių sukurtas meno labirintas.

Piešti, taginti ir visais kitais būdais purškiamais dažais išreikšti savo jausmus čia galima iki 17 valandos.

Vidurdienį tuščių plotų ant baltų labirinto sienų beveik nebebuvo. Aplinkinių namų berniūkščiai mėgavosi galimybe pasireikšti. Keli jų tikino pirmą kartą paėmę purškiamus dažus į rankas, vienas jau yra susikūręs savo tagą, tad akivaizdu, kad jis – grafičių mėgėjas.

Labirinto rengėjos tikino, jog mokslininkai yra įrodę – grafičiai padeda jauniems žmonėms išlaisvinti neigiamas emocijas, tai yra saviraiška.

Gegužę įvyks dar du renginiai, kurie skatins Klaipėdos jaunimą burtis bendriems tikslams, atskleisti savo meninius gebėjimus, kūrybiškumą bei šurmuliu užpildyti įvairias Klaipėdos miesto erdves. Sąjūdžio parke mėnesio gale bus rengiama muzikos diena, kur jauni žmonės galės parodyti savo gebėjimus groti įvairiais muzikos instrumentais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O tai čia Menas?

O tai čia Menas? portretas
Keverzonės ir rašliavos.. Į kokią šiukšlyno kultūrą stumiama visuomenė rengiant tokias nesamones? Apgailėtna

JAUNIMAS

JAUNIMAS  portretas
NEMETAU PROBLEMOS KAD VISUS APLEISTUS PASTATUS KLAIPĖDOJE IŠPIEŠTŲ GRAŽIAIS PIEŠINIAIS AR GRAFIČIAIS KAIP KAIKURIE NAMAI JAU PADARYTI NUOSTABU IR GRAŽU!

Anonimas

Anonimas portretas
Issilaisvinkime nuo landzberginiu atmatu vergoves. BALSUOKIME uz PUIDOKA.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių