Pereiti į pagrindinį turinį

Uostamiestyje šurmuliuoja moliūgų šventė

2024-10-26 16:55

Šiandien uostamiestyje prasidėjo jubiliejinė Senamiesčio moliūgų šventė. Teatro aikštėje klaipėdiečius nuo vidurdienio džiugina mugė, moliūgų skaptavimo dirbtuvės, įvairūs pasirodymai. Mažiesiems dalyviams čia taip pat veiklų netrūksta – juos linksmina interaktyvūs pasirodymai.

Nuo vidurdienio Teatro aikštėje šurmuliuoja ir savo dešimtą gimtadienį švenčia Senamiesčio moliūgų šventė.

Po trumpos pertraukos į uostamiestį grįžusi šventė sulaukė gausos dalyvių. Kartu su rudens švente Teatro aikštėje startavo ir mugė, moliūgų skaptavimo dirbtuvės, yra palapinė, kurioje dalyviai gali užregistruoti savo moliūgus į konkursą. Vėliau visi galės balsuoti už labiausiai patikusius. Nugalėtojui bus įteiktas vertingas prizas – planšetė ir audio nešiojama kolonėlė.

Tiek šiandien, tiek rytoj mažuosius dalyvius stebins interaktyvūs pasirodymai, vienoje iš palapinių jiems dažomi veidai.

G. Namentkevič nuotr.

Nuo 16 val. miestiečiams buvo dovanojami YAMAHA muzikos mokyklos atlikėjų ir šokių studijos „Akredus“ artistų pasirodymai. Nuo 17.30 val. mieste startuos orientacinės varžybos, jos tęsis iki 19 val.

Šeštadienį iki 23 val. aikštėje gros didžėjus DJ Rojaus angelai.

Sekmadienį taip pat netrūks pasirodymų, veiks mugė, moliūgų skaptavimo dirbtuvės. Veiksmas truks iki 20 val., o moliūgus bus galima apžiūrėti iki vidurnakčio.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Ne kažkas

Kopijuųjama Švėkšna. Dalyvių daugiau nei žiūrovų.
3
-2
Visi komentarai (1)

Daugiau naujienų