Pereiti į pagrindinį turinį

1000 km lenktynės: žmonės renkasi lenktynių klube

2009-07-17 16:41
1000 km lenktynės: žmonės renkasi lenktynių klube
1000 km lenktynės: žmonės renkasi lenktynių klube / Organizatorių nuotr.

Vidurvasaris nepagailėjo nei saulės, nei šilumos Palangoje prasidėjusių dešimtųjų „Omnitel 1000 km. lenktynių“ dalyviams ir žiūrovams. Todėl daugelis aptarti renginio peripetijas, padiskutuoti apie komandų parengtį, lažintis kas laimės ar tiesiog sekti varžybas bendraminčių būryje, vis dažniau renkasi svetingai duris atvėrusį lenktynių klubą. 

Čia ekranuose jie turi ne tik galimybę sekti treniruočių ir kitą pasirengimo didžiausiam metų egzaminui procesą, iš arčiau pažvelgti į pretendentes į Miss „Omnitel 1000 km. lenktynės“, atsigaivinti šaltais gėrimais, bet ir pačiam išbandyti lenktynių trasą. 

Šią galimybę klubo lankytojams teikia čia įrengta „rfactor“ žaidimo kompiuterinė versija. Tokia pati, kurią dar gerokai prieš varžybas norintys galėjo išbandyti lenktynių partnerio „Topo centras“ salonuose Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. 

Kaip ir ankstesniais metais, didžiausias antplūdis lenktynių klube laukiamas šeštadienį, kai renginys pasieks kulminaciją, o daugelis laisvadienį skirs būtent lenktynių ir jas lydinčių margaspalvių atrakcijų stebėjimui. 

„Omnitel 1000 km lenktynės“ šeštadienį aplankys ir žiūrovus baigiamajame renginio koncerte linksmins geriausi šalies estrados meistrai ir grupės. Tarp jų - Vaida Genytė, Violeta ir Vilius Tarasovai, Merūnas, Radži, „69 danguje“, A. Bružas ir Karina, Stano, Šorena ir kiti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų