Akcija – galimybė sutaupyti

Dienraščio "Klaipėda" prenumeratos akcija persirito į antrąją pusę. Vienintelį pirmadieniais pasirodantį uostamiesčio leidinį miestiečiai dar kurį laiką gali užsiprenumeruoti už itin palankią kainą.

Dienraščio "Klaipėda" prenumeratos akcija persirito į antrąją pusę. Vienintelį pirmadieniais pasirodantį uostamiesčio leidinį miestiečiai dar kurį laiką gali užsiprenumeruoti už itin palankią kainą.

Leidžiamas ir pirmadieniais

Kaip teigė dienraščio "Klaipėda" rinkodaros projektų vadovė Monika Saltonė, suspėti prenumeruoti laikraštį visiems 2015-iesiems apsimoka labiau nei bet kada. Anot jos, skaitytojai turėtų paskubėti, nes akcija tęsis tik tris savaites – iki birželio 30 d.

Užsisakyti dienraštį "Klaipėda" visiems artėjantiems metams kainuoja tik 132 litus. Kaina įmonėms – 144 litai. Perkant laikraštį kasdien kaina siektų 408 litus, todėl, pasinaudojus teikiama nuolaida, gyventojai gali sutaupyti tikrai nemenką sumą.

"Esame išskirtinis spaudos leidinys uostamiestyje – vieninteliai pasirodome pirmadieniais. Per savaitę išeina ne penki, o šeši numeriai. Per metus skaitytojai gauna 50 numerių daugiau", – skaičiavo M.Saltonė.

Geresnių progų nebus

Anot jos, pirmadieniais pasirodantis laikraštis – ne vienintelis "Klaipėdos" privalumas. Dienraštis gali pasigirti gausesniu puslapių skaičiumi ir informacijos kiekiu.

"Kiekvienos dienos numeris skaitytojus pasitinka skirtingais priedais: "Jūra", "Sveikata", "Klaipėdos verslu", "Atžalynu", "Pramogų gidu", "Vakare", – vardijo M.Saltonė.
Kartu su laikraščiu kartą per mėnesį platinamas kultūros ir meno žurnalas "Durys", pasirodo kitų teminių žurnalų.

"Šiais metais suorganizuota akcija – didžiausia. Geresnių kainų užsiprenumeruoti "Klaipėdą" 2015-iesiems nebebus, todėl skaitytojai turėtų neatidėlioti. Tokios progos užsisakyti leidinį pigiau jau nebesulauksime", – teigė M.Saltonė, pridurdama, kad dabar prenumeratoriams įteikiama ir dovana – kryžiažodžių žurnalas "Proto mankšta".

Vertina ir žinomi klaipėdiečiai

Dienraščio "Klaipėda" solidumu ir išskirtinumu įsitikinę ir žinomi šio miesto visuomenės veikėjai.

Futbolo klubo "Atlantas" žaidėjai ir vadovai tikina, kad be uostamiesčio laikraštyje esančio sporto puslapio bei "Kokteilio" neįsivaizduoja savo dienos.

Lietuvos aukštosios jūreivystės mokyklos direktorius Viktoras Senčila pripažįsta, kad vienas svarbiausių dienraščio privalumų yra priedas "Jūra", kuris labai reikalingas visam uostamiesčiui.

Šiais metais Metų klaipėdiete išrinkta Janina Tulabienė "Klaipėdą" renkasi, nes tai – vienintelis dienraštis Klaipėdos regione, leidžiamas ir pirmadieniais. Žinoma miestietė tikina, kad matematika čia – paprasta. Anot jos, prenumeruojant laikraštį per metus gauname daugiau numerių.

Fotomenininkas Saulius Jokužys pabrėžia, kad laikraščio puslapiuose svarbu ne tik žodis, bet ir vaizdas. Pasak jo, "Klaipėda" visada džiugina vizualiniu naujienų pateikimu ir kokybišku popieriumi.

Uostamiesčio baikerių klubų "West coast" ir "MC legacy" atstovas Aurimas Mockus tikino, kad nedvejodamas renkasi dienraštį "Klaipėdą", kuris išsiskiria gausesniu puslapių skaičiumi ir pateikiamos informacijos kiekiu.

Istorikas ir menotyrininkas Petras Šmitas mano, kad dienraštis "Klaipėda" turėtų būti vertinamas ir dėl svarbaus istorinio fakto – tai yra pirmasis miesto laikraštis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių