Pereiti į pagrindinį turinį

Anšlagas: į Senojo turgaus vadovo vietą taikosi 11 kandidatų

2013-04-09 19:02
Anšlagas: į Senojo turgaus vadovo vietą taikosi 11 kandidatų
Anšlagas: į Senojo turgaus vadovo vietą taikosi 11 kandidatų / Vytauto Petriko nuotr.

Artimiausiomis savaitėmis jau turėtų paaiškėti, kas vadovaus miesto centre esančiam Senajam turgui. Dėl vadovo posto varžosi vienuolika kandidatų.

Norinčiųjų dalyvauti Senojo turgaus vadovo konkurse paraiškų priėmimas baigėsi penktadienį. Sulaukta 11-os asmenų, norinčių užimti šį postą, paraiškų.

Dauguma paraiškas dalyvauti konkurse pateikė paskutinėmis dienomis.

„Dalyvių daug. Rinktis tikrai yra iš ko. Panašaus dalyvių skaičiaus ir tikėjomės“, – tvirtino Klaipėdos savivaldybės Turto skyriaus vyriausioji specialistė, Senojo turgaus įmonės valdybos narė Milda Petrauskaitė.

Toliau bendrovės valdyba vertins konkurso dalyvių pateiktus dokumentus, ar šie atitinka reikalavimus. Tada konkurso dalyviai bus kviečiami pokalbio. Daugiau užduočių jiems nenumatyta.

„Konkurso dalyviai turėjo pateikti programas, kaip dirbtų, jei vadovautų Senajam turgui. Jos bus vertinamos“, – pasakojo M.Petrauskaitė.

Kada tiksliai Senasis turgus turės vadovą, nėra aišku. Tikimasi, jog šią savaitę pavyks surengti pokalbius su visais kandidatais.

Pagrindiniai reikalavimai naujajam turgaus vadovui yra ekonomikos, verslo administravimo ar vadybos išsilavinimas ir trejų metų patirtis dirbant vadovaujamą darbą.

Senasis turgus vadovo neturi nuo kovo 1 dienos. Ilgametė jo vadovė Ramutė Kubilienė pasitraukė abipusiu susitarimu su bendrovės valdyba.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų