Ant dviračių tako – pelkė

Malūno parku vaikštinėjantys arba dviračiais važinėjantys klaipėdiečiai jau ne kartą pastebėjo, kad prasidėjus lietingoms dienoms naujai įrengtas takas būna apsemtas vandeniu.

Pasak gyventojų, panaši problema esą vis iškyla ir kitose uostamiesčio vietose.

Nenorėdami bristi per balas, gyventojai turi klampoti per purvą arba važiuodami dviračiais apsitaškyti vandeniu.

„Pelkė ant tako“, – teigė vienas klaipėdietis, feisbuko paskyroje „Klaipėdos dviračių takai“ išvydęs Malūno parke esančio apsemto tako nuotraukas.

„Nėra drenažo, o ir projektuojant neatsižvelgta į reljefo užprogramuotas bėdas“, – svarstė kitas.

Komentatoriai antrino, kad problemų dėl naujai įrengtų takų vis pasitaiko skirtingose miesto vietose. Taip esą veikiausiai nutinka dėl to, kad projektai atliekami be atsakingų darbuotojų kompetencijos ir kontrolės.

Šiuo metu takas – sausas, važiuoti ir vaikščioti, esant saulėtam orui, malonu, tačiau ar ką nors darys uostamiesčio valdininkai, jeigu ir vėl takas bus apsemtas, nežinia.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Inga Kubilienė tikino, kad problema – matoma ir žinoma.

„Taip, projektuojant neatsižvelgta, deja, turime daugiau tokių vietų parke, bet kadangi yra vykdomi antrojo etapo darbai, mėginsime spręsti problemas, kurios išryškėjo ar galbūt jau buvo“, – pažymėjo Miesto tvarkymo skyriaus vedėja.

Kada konkrečiai problemos bus sprendžiamos, atsakymų kol kas nėra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mastykime

Mastykime portretas
Nera asmeninės atsakomybės,juridiškai,padėjai paraseli,atšakai,o kas dabar,visiems dzin,o jie visi ne ūkininkai,nėra medelio pasodine,pinigai valdiški...reikia galvoti,renkant valdžia,turi būti atsakomybė,turėtų būti pats turtingas,atsakingas bei išmintingas.,sąrašai ilgiausi,ko jie lenda ,o kiek senelių šiuose rinkimuose,mums vyresniems juoką kelia,visos pavardės aiškios su sovietinem praeitimi.,vienas net apsišviete ,kur bendradarbiavęs,.... .

Edis

Edis portretas
Tai čia jokia naujiena.darbų atliekama daug klaipėdoje,bet nėra jokios kontrolės.apie kokybę niekas net negalvoja.greitai pinigus įsisavina,pasidalija,ir priduoda darbus.ranka ranką plauną.

buduliams

buduliams portretas
blyn ir vėl lyja ir vėl pasnigo.Suknista Klaipėda
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių