Pereiti į pagrindinį turinį

Ar įlūš gatvės danga Minijos gatvėje?

2012-07-14 11:30
Ar įlūš gatvės danga Minijos gatvėje?
Ar įlūš gatvės danga Minijos gatvėje? / Vytauto Petriko nuotr.

Minijos ir Strėvos gatvių sankryžoje važiuojamojoje dalyje atsivėrė skylė. Ta gatve važiuoja sunkiasvorės mašinos, todėl nemenkas pavojus, kad įlūš gatvės danga. Tačiau specialistų teigimu, pavojaus automobiliams nėra.

Šalia skylės asfalte Minijos gatvėje yra įgriuvusios ir šaligatvio plytelės. Tačiau esą smegduobės atsivėrimas toje vietoje negresia.

Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda sakė, kad tokių vietų Klaipėdoje nėra daug.

„Kartkartėmis tokie dalykai nutinka, tai mes juos šaliname. Buvo tokia duobė Puodžių gatvėje, jei kokia nors mašina būtų tuo metu važiavusi, galėjo ratas ir įkristi į duobę, bet laiku sutvarkėme“, – tvirtino L.Dūda.

Miesto ūkio departamento vadovas pažadėjo, kad perduos informaciją bendrovės „Klaipėdos vanduo“ specialistams ir jie įvertins situaciją. Esą jei tai bus lietaus kanalizacija, sutvarkys savivaldybės gatves prižiūrintis rangovas, o jei tai bus fekalinė kanalizacija – remontuos „Klaipėdos vanduo“.

Važiuojamojoje dalyje tokių šulinių esą yra tūkstančiai, jie yra vienas prie kito.

„Pas mus nėra kitų komunikacijos klojimo koridorių, tik gatvėse. Pagrindinės magistralės – po gatvių danga. Bet dar nėra buvę, kad kokia nors mašina būtų įlūžusi“, – tikino L.Dūda.

Prieš porą dienų vienoje gatvėje Vilniuje į smegduobę įkrito automobilis. Anot L.Dūdos, tikriausiai ten buvo kažkoks rimtesnis defektas, nebeatlaikė asfalto sluoksnis ir danga įlūžo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų