Ar suplanavote Kalėdų ir Naujų metų šventes? „Švyturio“ arena turi idėjų kolektyvams

  • Teksto dydis:

Ieškant daugiau galimybių skirtingų formatų žmonių susibūrimams, patogioje vietoje esančiame Universaliame uostamiesčio daugiafunkcio sporto ir pramogų komplekse yra platus pasirinkimas erdvių, tinkančių įvairaus dydžio kolektyvams bei įvairaus pobūdžio renginiams. Viena iš šių metų naujienų – „Švyturio“ arenos Klubas, mažesniems įvykiams ir pasirodymas skirta erdvė.

„Švyturio“ arenoje organizuojami ne tik pasirodymai, koncertai, spektakliai, bet ir konferencijos, seminarai, kiti verslo renginiai bei privačios šventės. Priimami užsakymai kalėdiniam laikotarpiui. Visos erdvės užtikrina privatumą ir pritaikytos pramogoms ar jaukiems renginiams. 

„Švyturio“ arenos direktorės Aidos Aleksandrovienės teigimu, renginių lankomumo tendencijos dėl objektyvių priežasčių pastaruoju metu kiek pakito, todėl išaugo poreikis įdomesnėms susibūrimų galimybėms ir vietoms. Būtent todėl šiuo ypatingu laikotarpiu atsirado ir  nauja erdvė – „Švyturio“ arenos Klubas,  kuriame telpa iki 700 lankytojų.

Įmonės ir gyventojai „Švyturio“ areną renkasi dėl patogaus susisiekimo,  nemokamos ir erdvios automobilių stovėjimo aikštelės. O renginių organizatoriams darbą palengvina privažiavimas su vilkiku iki pat scenos – sudarytos visos sąlygos idėjoms įgyvendinti. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje pagal poreikį teikiamos papildomos paslaugos. „Švyturio“ arena kviečia užsukti renginių organizatorius ir atrasti erdves ne tik dideliems, bet ir  mažesniems bei jaukesniems koncertiniams, kultūriniams, pramoginiams renginiams, o įmonės – privačioms šventėms.

„Modernios ir kokybiškos patalpos palieka gerą įspūdį renginių dalyviams ir organizatoriams. Jas galime pritaikyti nuo jaukios šeimyninės šventės iki masinių renginių. Siūlome skirtingo tipo ir dydžio sales, pagal individualius poreikius. Lankytojų patogumui arenoje veikia skirtingi barai, įrengtos jaukios  ir modernios poilsio zonos, o naujoje erdvėje – „Švyturio“ arenos Klube klientai aptarnaujami prie staliukų, užtikrinamas puikus vykstančių renginių matomumas ir garsas. Jei jums neramu dėl artėjančių šventinių renginių vietos ir organizavimo, esame pasirengę padėti įgyvendinti jūsų norus ir be rūpesčių sutikti jūsų iškilmes“, – sako A. Aleksandrovienė.

„Artėjant šventėms, žinome, kur kreiptis.  Jau kelintus metus savo renginius patikime organizuoti „Švyturio“ arenai. Mums svarbu, kad vieta būtų su atskiru įėjimu, rūbine, poilsio zona bei furšetine erdve, kur viskas būtų apgalvota ir pasirūpinta, kad mums tektų tik pasibūti kartu ir mėgautis koncertu. Labai džiaugiamės, visi mūsų užsakyti renginiai „Švyturio arenoje“ praėjo puikiai. Reikėjo tik savo norus išsakyti arenos kolektyvui ir viskuo buvo pasirūpinta: paskirta jauki erdvė, pateiktas gardus maistas, puikus aptarnavimas ir, žinoma, įsimintinas renginys. Labai patogu ir paprasta organizuoti įmonių šventes. Rekomenduojame“ – sako Viktorija Vaičytė-Cirtautienė, UAB „Nefridos“ klinikos direktoriaus pavaduotoja personalui.

Per daugiau nei dešimtmetį vienas iš didžiausių šalies sporto ir pramogų kompleksas suorganizavo beveik 800 įvairių renginių, kuriuose apsilankė daugiau nei 2 mln. žmonių. 

„Švyturio“ areną valdo UAB „Klaipėdos arena“. Bendrovė priklauso lietuviško kapitalo įmonių grupei UAB „Infrastruktūra LT“, kuri specializuojasi visuomeninės paskirties sporto bei kultūros objektų valdymo ir infrastruktūros projektų vystymo srityse. „Klaipėdos arenos“ dar 2010 m. su Klaipėdos miesto savivaldybe pasirašytos koncesijos sutarties trukmė – 25 metai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių