Artėjantys 2014-ieji – atpildo ir sėkmės metai

Ateities spėjikai, astrologinių prognozių sudarytojai kitiems metams pateikia įvairiausių pranašysčių. Vieni 2014-uosius įvardijo atpildo metais, kiti ramino, kad šiemet daugelį persekiojusias negandas jau netrukus pakeis sėkmė ir pilnatvė.

Ateities spėjikai, astrologinių prognozių sudarytojai kitiems metams pateikia įvairiausių pranašysčių. Vieni 2014-uosius įvardijo atpildo metais, kiti ramino, kad šiemet daugelį persekiojusias negandas jau netrukus pakeis sėkmė ir pilnatvė.

Artėja išbandymai

Žurnalistės kalbinti pranašautojai pateikė įvairių atsakymų, kokie bus ateinantys metai, ko galima tikėtis.
Numerologė Galina Šmidt ramino, kad nereikėtų baimintis dėl astrologų pateikiamų gana liūdnų pranašysčių.

„Kokias prognozes girdėjau, visos jos buvo apie tai, kad ateinantys metai bus blogi. Net šiurpas ima. O aš pasakyčiau, kad žmonės gaus pamokų. Kas ko užtarnavo, to ir sulauks kitais metais. Mano skaičiavimai rodo, jog 2014-ieji bus atpildo ir pamokų metai“, – aiškino numerologė G.Šmidt.

Jos skaičiavimais, 2014-ieji bus apmąstymų ir naudingos veiklos metai. Jie skirti tam, kad per veiksmus žmonės pažintų gyvenimo tiesas.

„Tai bus analizės, apmąstymų ir išbandymų metas. Tačiau tai nereiškia, kad sulauksime atpildo už praeities klaidas. Tai gali būti gautos pamokos už ką tik padarytus darbus“, – tikino numerologė.

Moteris ramino, kad jos pranašystė nėra jau tokia bauginanti, nes gėrio sulauks tie, kurie gyveno nenusižengdami nei sau, nei aplinkiniams.

„Svarbu suvokti, ar tai, ką veikiate ir darote, tikrai yra reikalinga ir naudinga. Daugelis žmonių turėtų pakeisti požiūrį į materialius dalykus ir nusiimti rožinius akinius. Šeimose gali būti nesklandumų, todėl patartina daugiau laiko ir dėmesio skirti namiškiams, artimiesiems. Ateinantys metai bus skirti suprasti, ką iš tikrųjų reiškia vienatvė ir vienišumas, išmokti kiekvienoje neigiamybėje atrasti pliusų“, – teigė G.Šmidt.

Numerologė patarė ateinančiais metais kiekvienam pagalvoti apie tai, ką ištaria, ir susivokti apie ką telkiasi mintys.

„Teks užsiimti savimi, o ne kitais. Lietuviai gi labai mėgsta žiūrėti, ką kiti daro“, – kalbėjo numerologė.

Ramybės neprognozuoja

Astrologė Vaiva Budraitytė taip pat prognozavo, kad 2014-ieji – Žaliojo medinio arklio metai bus dviprasmiški.

Jie lyg sukurs pusiausvyrą tarp sėkmės ir nesėkmės – Arklio metais grįš sėkmė tiems, kuriems nesisekė Gyvatės metais nuo vasario pabaigos, kovo pradžios.

„Pirmiausia sėkmę pajus verslininkai, parduodantys sveikatos priežiūros priemones. Kovo pabaigoje suklestės mokytojai ir dėstytojai, ypač seksis dirbantiems nekilnojamojo turto srityje. Rugpjūtį fortūna atsigręš į rašytojus, žurnalistus ir įvairių sričių menininkus. Na, nesvarbu, ką veikiate, koks jūsų Zodiako ženklas, ramybės šiais metais nesulauksite. Pasyvesnis laikas baigėsi, teks suktis nuo ryto iki vakaro“, – prognozavo V.Budraitytė.

Sunkiausia – gegužę

Pasak astrologės, visi metai palankūs keisti darbą ar veiklos kryptį. Taigi, tiems, kurie 2014 metais nusprendė praturtėti ar žymiai pagerinti savo materialinę padėtį, teks nesnausti ir kibti į darbus. Sėkmė lydės pačius aktyviausius, darbščiausius, kryptingai siekiančius savo tikslo.

„Bus galima įgyvendinti nerealiausius norus, viskas pasiseks. Asmeninis gyvenimas geriausiai seksis nuo kovo pabaigos iki liepos vidurio ir nuo spalio pradžios iki gruodžio pabaigos“, – pranašavo astrologė.

Pasak V.Budraitytės, Lietuvai šie metai bus patys sėkmingiausi per visą nepriklausomybės laikotarpį. Didelio pripažinimo ir aukso medalių sulauks ne tik sportininkai, bet ir mokslininkai bei menininkai – ypač palankus metas prasidės nuo rugpjūčio.

Sunkiausias periodas bus per prezidento ir Europos Parlamento rinkimus – gegužę. Panašus laikas pasikartos spalio pabaigoje. Sunkiausi mėnesiai Lietuvai – sausis, balandžio pabaiga iki gegužės vidurio ir spalis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o šita tai juokinga

o šita tai juokinga portretas
ragana.

be abejo

be abejo portretas
atpilda pajus melagiai ir didybes manija sergantieji,nors ir sakoma velnias tokiu neima,,,,

ji

ji portretas
o man mano brangiausias toki siurpriza pateike, praskolino mane bankams. Ateinantys metai mano pajamos eis jo skolom dengt, nes jo neuztenka. Ne be reikalo arklio metai tempsiu kaip darbinis kuinas
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių