Atostogoms pajūryje – idealus oras

Ištvėrę šios dienos liūtį su žaibais, kurią prognozuoja sinoptikai, kitą savaitę sulauksime vasariškai šiltų ir net karštų, atostogoms prie jūros idealių orų. Juolab ir Baltijos vandens temperatūra ties Klaipėda jau tinkama maudynėms.

Šiandien Klaipėdoje pūs pietvakarių ir vakarų 8–13 m/s vėjas. Oro temperatūra sieks 18–20 laipsnių šilumos, tačiau sulauksime stiproko lietaus, kurio metus griaudės perkūnija.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį vėjas pasisuks iš šiaurės vakarų, jo greitis bus 9–14 m/s, oro temperatūra sieks 15 laipsnių šilumos, prognozuojamas nedidelis lietus.

Ir tai vienintelė numatoma lietinga para artimiausiu metu.

Sekmadienio dieną vėjas išliks šiaurės vakarų, pūs 9–14 m/s greičiu, oro temperatūra bus 18–20 laipsnių šilumos, lietaus nesitikima.

Naktį į pirmadienį šiaurės vakarų vėjas sieks 5–10 m/s. Oras bus kiek vėsesnis (11–13 laipsnių), be lietaus.

Pirmadienio dieną vėjas bus panašus, kaip ir naktį, oras – 19–21 laipsnis šilumos. Taip pat – be lietaus.

Naktį į antradienį pasikeis vėjo kryptis, pūs iš pietvakarių (6–11 m/s), oro temperatūra bus 12–14 laipsnių šilumos.

Antradienio dieną vėjas išliks toks pat, oro temperatūra, kaip ir pirmadienį – 19–21 laipsnis šilumos, lietus taip pat neprognozuojamas.

Naktį į trečiadienį keisis vėjo kryptis, iš pradžių jis pūs iš šiaurės vakarų, paskui – iš šiaurės rytų (4–9 m/s), oro temperatūra – 11–13 laipsnių šilumos. Vėlgi – nelis. Trečiadienį dieną oras išliks kaip ir antradienį.

Ketvirtadienio naktis jau bus šiltesnė (13–15 laipsnių šilumos), pūs rytinių krypčių vėjas (3–8 m/s). Lietus nenumatomas.

Ketvirtadienio diena bus gerokai šiltesnė. Įkais iki 24–26 laipsnių šilumos, pus silpnas pietryčių vėjas (2–7 m/s). Be lietaus.

Naktis į penktadienį bus dar šiltesnė nei praeita – 16–18 laipsnių šilumos, pūs pietryčių vėjas (4–9 m/s), lietus nenumatomas.

Penktadienio diena bus karšta, anot sinoptikų, įkaisti turėtų iki 27–29 laipsnių. Pūs pietryčių vėjas iki 10 m/s. Lietaus neprognozuojama.

Kitaip tariant, laukia saulėta, šilta ir nelietinga savaitė – idealios dienos atostogoms, tinkamos poilsiui prie jūros, nes ir vandens temperatūra Baltijoje ties Klaipėda įšilo iki 18,8 laipsnių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių