Audringos diskusijos dėl aprangos: dviratininkas gatvėje – nuogas ar ne?

Antradienio vėsokas rytas Palangoje sukėlė audringų diskusijų, kai žmonės užfiksavo dviratininką, dėvintį labai jau pikantišką aprangą.

Sportiškas jaunuolis pastebėtas keliose kurorto vietose. Vaikinas kulniavo šalia varydamasis dviratį. Praeiviai nufotografavo sporto mėgėją.

Paviešinus fotografiją socialiniame tinkle, ėmė kilti aistros – ar iš tiesų vaikinas po miestą vaikštinėjo dėvėdamas tik permatomas pėdkelnes?

Dauguma internautų nesulaikė emocijų. O štai viena palangiškė pranešė, kad jai teko žvilgtelėti į vaikiną iš priekio.

„Aš mačiau jį šiandien iš priekio. Geriau nenorėkite jo pamatyti“, – ne itin palankiai apie sutiktą praeivį atsiliepė palangiškė.

Vaikiną miesto gatvėse pastebėjo ir daugiau žmonių, liudyta, kad jis mieste vaikštinėjo apie pusę aštuonių ryto.

O štai kiti internautai siuto dėl to, kad jaunuolis vaikštinėjo netoli mokyklos. Toks jo apsirengimas galėjo šokiruoti mažamečius.

Aš mačiau jį šiandien iš priekio. Geriau nenorėkite jo pamatyti.

Palangos policijos komisariato viršininkas Algirdas Budginas tikino, kad taip pat matė internete plintančią nuotrauką.

„Mačiau, bet aš galvoju, kad vaikinas galėjo dėvėti tokias pėdkelnes, kurios tik sudaro įspūdį, kad žmogus nuogas. Gyventojai mums neskambino, niekas matytu vaizdu nesipiktino“, – kalbėjo A. Budginas.

Policijos komisariato viršininkas patikino, kad jei vis dėlto kas nors sugalvotų vaikštinėti po kurortą be apatinių kelnaičių, tik permatomomis pėdkelnėmis, tai jau būtų traktuojama kaip viešosios tvarkos pažeidimas.

„Jei tai sutrikdytų visuomenę, sukeltų pasipiktinimą, jau vertėtų aiškintis. Bet aš nesu matęs tokių sportinių kelnių, kurios būtų permatomos. Bet viskas keičiasi. O gal tai bus vasaros mados klyksmas? Gal ne tik vyrai, bet ir moterys ims dėvėti?“ – juokėsi A. Budginas.

Jis pripažino, kad antradienį užfiksuotas vaizdelis yra įdomus.

„Už lyties organų demonstravimą yra atsakomybė. O jei jis eina ir viskas matyti, galima traktuoti kaip viešosios tvarkos pažeidimą. Na, negalima vaikštinėti taip, kaip Dievas sukūrė. Neįprasta situacija. Jei eitų dėvėdamas sijoną, niekas neklaustų, juk nesimatytų nieko“, – tikino A. Budginas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

.........

......... portretas
Pisai į kramė ir į pavėsį...

Taip

Taip portretas
Nelabai gražu, geriau jau būtų visai nuogas ir be kamščio. O jei kalbėti apie pažeidimus, tai kur parašyta, kad nuogam negalima išeiti iš namų?

Tada tai buvo „Radioshow“ juokeliai...

Tada tai buvo „Radioshow“ juokeliai... portretas
Česlovas (paslaptingai) : - Ale tu žinai, kaip man patinka persirengti moterim... Bronius (pasipiktinęs) : Aaa... Ką tu sau leidi ! Tu žinai kaip tai vadinasi ?
VISI KOMENTARAI 76

Galerijos

Daugiau straipsnių