Baltijos prospekto požeminėje perėjoje ims veikti liftai

Naujosios Baltijos prospekto estakados požeminėje perėjoje įrengtais specialiais liftais neįgalieji dar negali pasinaudoti. Nors perėjoje remonto darbai ir baigti, tačiau objektas oficialiai dar nėra atvertas miestiečiams.

Požeminė perėja oficialiai neatidaryta, tačiau žmonės, nematydami kitos galimybės patekti į kitą gatvės pusę, eina šia perėja savavališkai.

Jau anksčiau rangovas pats nuėmė įėjimą tvėrusią tvorą, kadangi požemine perėja eiti saugu ir statybų darbų eigai čia judantys gyventojai netrukdė.

Naujajame objekte pasirūpinta ir negalią turinčiais žmonėmis. Požeminėje perėjoje jiems įrengti keltuvai, bet šie liftai dar neveikia.

Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas Valdas Švedas paaiškino, kad neįgaliesiems skirti keltuvai nebuvo įjungti, nes dar vis vyksta statybų procesai.

„Atsižvelgiame į tai, kad dabar vykdomos statybų užbaigimo procedūros, todėl keltuvai iki šiol dar nėra įjungti. Planuojame, kad požeminių perėjų liftai pradės veikti per porą savaičių“, – tikino V. Švedas.

Atiduoti vertintį šį objektą savivaldybei rangovai turėjo balandžio mėnesį, tačiau, pasak vedėjo, nors darbai baigti, bet dar tvarkomi dokumentai.

„Visi statybų darbai yra baigti, šiuo metu rengiama dokumentacija, reikalinga statinio registravimui Registrų centre“, – sakė V. Švedas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Edžiui

Edžiui portretas
o prieš kelis metus ten grafitis buvo visai neblogas.Jautėsi kad sugebantis darė. Na ten nuo Rimi-Ikėjos pusės kai įlendi..

Edis

Edis portretas
Kuom dėtas pinigų taškymas.Tai keli vistiek praeis,o gal ir daugiau,jei būs galimybė.Viskas gerai,gal tik šiukšlinių reikėtų daugiau.Ir kamerų,kad tuos sienų paišytojus gaudyti.Tie tai tikri parazitai,jau nypaišė sienas.Sugauti ir bausti ,kad skaudėtu ilgai.

Padarykit taką

Padarykit taką portretas
Baltijos pr. -Taikos pr. sąnkryžoje požeminėje.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių