Darbą baigia Klaipėdos vakcinacijos centras: norintys pasiskiepyti tai padaryti galės kitose vietose

  • Teksto dydis:

Nuo antradienio uždaromas pagrindinis Klaipėdos vakcinacijos centras, esantis Futbolo mokyklos teritorijoje. Norintieji pasiskiepyti nuo COVID-19 dėl to turės kreiptis į poliklinikas.

Kaip pranešė savivaldybė, taip pat pasiskiepyti bus galima Nacionalinio kraujo centro Klaipėdos padalinyje bei Klaipėdos „Akropolyje“ esančioje „Eurovaistinėje“.

Pasak Klaipėdos mero Vytauto Grubliausko, daugelis pirminės sveikatos priežiūros centrų vakcinaciją vykdė ir iki šiol, o galimybės skiepyti pacientus sudarytos ir privačioms įstaigoms.

Anot savivaldybės pranešimo, daugelis pirminės sveikatos priežiūros centrų savo pacientams sudarys galimybes registruotis skiepams nuo COVID-19 per centralizuotą registracijos sistemą koronastop.lt arba tel. 1808. Gyventojai, kurie savo gydymo įstaigos centralizuotoje sistemoje neras, galės kreiptis ir tiesiogiai į įstaigos registratūrą ir susitarti dėl patogaus skiepijimo laiko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tik Guru

Tik Guru portretas
Viską žino. Senas meras jis vardu. Andropauzė.

Mano petys

Mano petys portretas
liko nepakitęs. Atlaikiau marazmą. Neprireikė ir bybpasio. Valio.

Algis

Algis portretas
Nuo trečiadienio nebent užklys pasiskiepyti koks nuo proto nušokęs landsbergininkas ketvirtąja dize :) Nors ir dabar juokingai mažai skiepijasi
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių