Dėl naujo dviračių tako – painiava

Klaipėdos universitetui nutiesus naujus raudonų trinkelių dviračių takus Manto gatvėje, susidarė paini situacija.

Prie Klaipėdos universiteto nutiesus dviračių takus savivaldybei teks apsispręsti, ką daryti su juos žyminčia linija, esančia ant šaligatvio. Tai ketinama padaryti, kai naujieji takai bus pažymėti specialiaisiais ženklais.

Klaipėdos universitetui nutiesus naujus raudonų trinkelių dviračių takus Manto gatvėje, susidarė paini situacija. Nors dar nėra išpieštų ženklų, dviratininkai jau važiuoja šiomis trasomis.
Balta linija, žyminti dviračio taką, driekiasi ir šaligatviu. Pėstieji painiojasi, ar dalį jo dar turi palikti ir dviratininkams.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda tvirtino, kad kol kas nesprendžiama, ką daryti su šia šaligatvį ženklinančia linija.

"Kai Klaipėdos universitetas baigs darbus, naujieji dviračių takai bus pažymėti ženklais, tada ir galvosime. Raudonos trinkelės be ženklo dar nieko nereiškia", – komentavo L.Dūda.

Tačiau, anot direktoriaus, balta linija ant šaligatvio veikiausiai nebus panaikinta.

"Užpiešime pilkais dažais tik dviračių taką žyminčius ženklus. Nėra prasmės šveisti linijos. Ji viena nieko nereiškia. Dviratininkai vis tiek suks į taką, išklotą raudonomis trinkelėmis. Taip yra įprasta", – aiškino L.Dūda.

Tikimasi, kad balta linija per porą metų nusitrins pati.



NAUJAUSI KOMENTARAI

reikia tikėtis

reikia tikėtis portretas
kad ir tą Dūdą, tarybini pilieti išgrūs iš savivaldybės, kaip kad išgrūdo iš SV-4.... ar atsimeni Liudai už ką buvai išvarytas? atsakau, už blogą darbą ir atsikalbinėjima

Orakulas

Orakulas portretas
Na, niekaip nesuprantu, kodėl reikia sviestą daryti sviestuotu: kam reikėjo ne tik projektuoti , bet ir statyti tai, kas jau egzistuoja? Kas čia - kairė nežino, ką daro dešinė, ar pinigų plovimas, neatnešantis visuomenei jokios naudos, tik nuostolius. Dviguba investicija į dvigubą dviračių taką - absurdas. Turėtų susidomėti spec tarnybos.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių