Dėl sankryžos remonto – apylankos

Kelininkai žada nuo lapkričio 22-osios iki 25 d. uždaryti eismą Jūrininkų prospekto ir Minijos gatvių sankryžoje. Vairuotojams nurodoma laikytis nuorodų ir vengti šių gatvių sankirtos.

Keturių dienų kelininkams prireiks dėl asfaltavimo darbų – rangovai žada ne tik įrengti sankryžos eismo juostų pagrindą, bet ir pakloti tris asfalto sluoksnius.

"Važiuojantiesiems Minijos gatve kelio ženklai išdėstyti kur kas anksčiau, kad vairuotojams netektų "atsiremti" į uždarytą sankryžą. Eismo judėjimo schema bus išdėstyta ties Minijos ir Smiltelės gatvių sankryža. Kiek toliau bus pastatytas eismą draudžiantis ženklas su papildoma informacija, jog eismas bus uždarytas už 900 metrų", – eismo schemą komentavo Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas Valdas Švedas.

Dėl keturioms paroms uždaromos sankryžos sunkiasvoris transportas bus nukreipiamas kita linkme.

"Nuo Minijos ir Smiltelės gatvių sankryžos sunkiasvoris transportas nukreipiamas Smiltelės gatve, Taikos prospekto link. Čia esantys sunkvežimių eismą ribojantys ženklai bus laikinai uždengti", – aiškino V.Švedas.

Įspėjamieji ženklai apie apylankas, srautų nukreipimus atsiras ir Taikos prospekte.

"Prieš Taikos ir Jūrininkų prospektų sankryžą eismą draudžiantis ženklas atsiras kiek toliau nuo sankryžos, nes šioje vietoje yra keli daugiabučiai. Gyventojai namus pasieks, ženklas bus šiek tiek toliau nuo įvažos į kiemus", – aiškino V.Švedas.

Eismas bus uždarytas nuo pat Taikos ir Jūrininkų prospektų sankryžos iki Jūrininkų pr. ir Minijos g. sankryžos.

"Sudėtingiau bus uosto įmonių atstovams, kurie įprastu keliu, per Jūrininkų pr. ir Minijos g. sankryžą, savo buveinių nepasieks. Jiems teks važiuoti Kairių gatve, apylanka", – tikino specialistas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Pyderai per vasara negalejo keliu sutvarkyti, dabar arba prikips asvaltas prie zemes arba prisals
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių