Dėmesio: dviejose Klaipėdos gatvėse leista važiuoti greičiau

Klaipėdos savivaldybė informuoja, kad nuo balandžio 1-osios įsigaliojo leistinas 70 km/val. greitis ant Mokyklos gatvės tilto ir P.Lideikio gatvėje.

Eismo saugumo komisija dar vasarį priėmė sprendimą leisti automobiliams P.Lideikio ir Mokyklos gatvės ruože važiuoti 70 km/val. greičiu.

Nuspręsta, kad greičio ribojimus būtų galima taikyti tik žiemos sezono metu. Vasarą, kai eismo sąlygos geresnės, leistiną greitį būtų galima vėl didinti iki 70 km/val.

P.Lideikio gatvėje galios 70 km/val. greitis, o prastomis oro sąlygomis per viaduką žiemą teks važiuoti 50 km/val. greičiu.

„Jei davikliai žiemą rodys, kad kelias slidus, gali atsirasti ribojimas iki 30 km/val. Viskas priklausys nuo oro sąlygų. Apribojimų gali būti ir vasarą. Pavyzdžiui, jei kelio danga būtų šlapia, pasitaikytų kitų trikdžių, taip pat gali būti, kad greitis bus ribojamas, bet tik iki 60 km/val.“, – aiškino Klaipėdos vicemeras Arūnas Barbšys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Andrius

Andrius portretas
Tai kad Klaipėdoje tik 3 gatvės....

Algis

Algis portretas
Del regitros, siauries pr. Negrazins 70, kad mokyniams butu lengviau isilaikyti.

Romas

Romas portretas
Jo, Šiaurės pr. pamiršo. Arba priešingai. Nuėmė ženklą 70 , kuris anksčiau ten buvo, kiek palauks, o paskui pastatys trikojį ir skalpuos beveik kiekvieną, nes kas iš įpročio, kas šiaip neęsilaiko taisyklių, bet ten visi važiuoja tikrai ne 50 km./val.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių