Dienos metu uostamiestyje vaikštinėję žmonės nustebo: kodėl dalis kalėdinių namelių nedirba?

Po girliandomis padabintą uostamiestį vaikštinėjantys klaipėdiečiai nustebo, kad Atgimimo ir Teatro aikštėse uždaryti kalėdiniai nameliai.

Skanios kavos ar meduolių laukiantys miestiečiai piktinosi, kad vakarais tenka gaišti laiką stovint ilgose eilėse, kadangi dirba tik vienas namelis.

Tuo metu sostinėje prie miesto Kalėdų eglės išsirikiavusios palapinės dirba visu pajėgumu, jų darbo pradžia – 12 val.

Teatro aikštėje nuo eglės įžiebimo šventės stovi trys melsvi kalėdiniai nameliai. Tačiau dienos metu dirba tik vienas arba du.

"Savivaldybė, mūsų žiniomis, buvo gavusi tris prašymus ir pagal kiekvieną prašymą buvo suteikta galimybė prekiauti – po vieną prekybinį namelį. Darbo laikas patvirtintas savivaldybės leidimu", – teigė viešosios įstaigos "Klaipėdos šventės" komunikacijos ir rinkodaros vadovė Živilė Putnienė.

Pasak jos, prekybininkų darbo laikas darbo dienomis yra 16–21 val., o savaitgaliais – 12–22 val.

Atgimimo aikštėje yra du kalėdiniai nameliai.

Klaipėdos savivaldybės Licencijų ir leidimų skyriaus vyriausiojo specialisto Rimanto Armono teigimu, Atgimimo aikštėje dirbantiems prekybininkams leidimai prekiauti neišduoti.

"Teatro aikštėje renginys vyksta iki sausio 10 d. Nameliai – trys ir leidimai išduoti trys. Atgimimo aikštei nėra išduotų leidimų. Ten – nuolatinė kompozicija, neturinti renginio statuso. O dėl mūsų srities, prekybos, mes nieko nežinome", – sakė R.Armonas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ko jūs

Ko jūs  portretas
norit iš organizatorių? Čia jums ne profesionalai ir net ne specialistai, čia jums- ,,prasčiokų kultūra ir jos beskoniai kūriniai". Pagaminti to kas yra pagamintas Lietuvos 30 metų laikmetyje.. Ką turim tą ir vartojam. Galim valgyti kepsnį ar puikų tortą bet gauname tik vieną bulvę ir varškės:D Iš kur paimti geresnius kai reik padaryt Kažką pinigams ir švenčių progai. O dar ir proteliai neneša nei prabangiai, nei aukštu lygiu /čia estetiniu požiūriu/ Minimalizmai nevykę apstrakcionizmai,skudurų instaliacijos, bjaurios provokacijos ir iš Bruklino patiltės atėje naujadarai. Viskas. Lygis. Čia dabartinė Kultūra ir gebėjimai :D///// Su Šventėm klaipėdiečiai!

Buras

Buras portretas
Klaipedoje jau seniai nera nei Kaledu, nei Naujuju...

Grincas

Grincas portretas
Todel, kad nera sventes. Aplink melas, skandalai, priesisku valstybiu, priesisku valdininku keliami neramumai ir nepatogumai.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių