Dienraščio prenumeratos akcijos staigmenos

Vienintelio pirmadieniais uostamiestyje pasirodančio dienraščio "Klaipėda" metinės rudens prenumeratos akcija baigėsi. Dviejų laimingųjų, laikraštį užsiprenumeravusių 2017-iesiems, laukia malonios staigmenos. Ištraukus burtus, paaiškėjo, kas laimėjo savaitgalio poilsį Palangos viešbutyje ir SPA centre.

Ir šiemet rudens prenumeratos akcija uostamiesčio gyventojus džiugino išskirtiniais pasiūlymais bei kainomis.

Visose dienraščio prenumeratos vietose skaitytojai iki vakar dienos galėjo užpildyti specialią loterijos anketą. Akcijai pasibaigus, burtų būdu išaiškinti du laimėtojai, kurių kiekvienam atiteko šaunūs prizai – galimybė savaitgalį romantiškai praleisti Palangoje.

Dienraščio "Klaipėda" prenumeratoriams atiteko po kvietimą – nakvynė dviem asmenims su pusryčiais, galimybe pasinaudoti sporto sale, SPA vandens zona-sūkurine vonia, šilto vandens baseinu, garine pirtimi, cirkuliaciniu dušu Palangoje įsikūrusiame sveikatos centre ir viešbutyje "Gradiali".

Laikraščio rudens prenumeratos akcijos laimingieji – Paulina Sakavičienė ir Tadas Jankauskas. Nuoširdžiausiai sveikiname nugalėtojus ir pirmadienį lauksime jūsų dienraščio redakcijoje Naujojo Sodo gatvėje 1A, kur galėsite atsiimti savo dovanas.

Na o visiems kitiems skaitytojams siūlome pagalvoti ir apie kalėdines dovanas, kuriomis pasirūpinti norintieji turi galimybę iš anksto – tai yra padovanoti nenutrūkstamos informacijos srautą savo artimajam ar draugui. Mat su dienraščiu klaipėdiečiai visada yra pačių karščiausių įvykių sūkuryje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių