Pereiti į pagrindinį turinį

Dingo garažas ir "Pobeda"

2009-05-20 09:00

Po pusmečio apsilankęs savo garaže klaipėdietis neberado ne tik savo senovinio automobilio, bet ir metalinio garažo su visais jame buvusiais daiktais.

Klaipėdoje tik retkarčiais apsilankantis 79 metų senolis pasigedo Šilutės plente laikyto metalinio garažo. Paskutinį kartą savo turtą vyras matė pernai lapkritį. Didesnę laiko dalį gyvenantis tėviškėje Baltarusijoje pensininkas keliskart per metus atvažiuoja į Klaipėdą. Šįkart jo laukė nemalonus netikėtumas.

Nors metaliniame garaže laikyta bemaž prieš 60 metų pagaminta "Pobeda" jau seniai nevažiavo, savininkas buvo išlaikęs nemažai jos atsarginių dalių. Specialistų vertinimu, šios markės automobiliai visi jau yra antikvarinės vertybės ir kainuoja nuo kelių iki keliasdešimties tūkstančių litų.

Oficialiai pranešama, kad garažo bei jame laikytos "Pobedos" senolis pasigedo savaitgalį. Prarastą turtą jis neva įvertino 200 litų. Tačiau kaimynams jis pasakojo savo turtą vertinęs 2 tūkst. eurų.

Panašu, kad garažas su visa jame buvusia manta buvo ne pavogtas, o išgabentas į bendrovės "Specialus autotransportas" teritoriją, kur saugomi visi iš išvalytos teritorijos Šilutės plente išgabenti savavališkai ten pastatyti metaliniai garažai.

Keletą metų pagrečiui savininkai buvo raginami išvežti garažus, o likusius iš čia išgabenti pasirūpino savivaldybės bendrovė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų