Džiugins pavasariški orai

Trečiąją balandžio savaitę sinoptikai prognozuoja pavasarišką ir gana šiltą. Dienomis termometrų stulpeliai gali siekti net ir 16 laipsnių šilumos. Nepaisant to, pasitaikys ir lietingų dienų, tad prireiks ir striukės, ir skėčio.

Šeštadienis uostamiestyje nusimato šiek tiek debesuotas, bet be kritulių. Oro temperatūra sieks 11–13 laipsnių šilumos. Vyraus rytų vėjas, kuris sieks 8–13 m/s.

Sekmadienio naktį šiaurės rytų vėjas pūs silpnai. Tikėtinas nedidelis lietus tiek naktį, tiek dieną. Visa diena bus apniukusi. Temperatūra naktį sieks 5–7 laipsnius šilumos, dieną – 11–13 laipsnių.

Pirmadienis bus giedras, veikiausiai išlįs ir saulė. Šiaurinių krypčių vėjas pūs nestipriai – iki 3–8 m/s. Temperatūra naktį laikysis apie 3–5 laipsnius šilumos, dieną pakils iki 10–12.

Antradienio naktį gali šiek tiek palyti, diena numatoma be žymesnio lietaus. Vėjo kryptis nesikeis, bet gūsiai sustiprės iki 8–13 m/s. Naktį termometro stulpeliai rodys apie 5–7, dieną –14–16 laipsnių šilumos.

Nuo trečiadienio visą likusią savaitę, išskyrus savaitgalį, sinoptikai prognozuoja be lietaus, bus mažai debesuota, pasirodys saulė. Vėjo kryptis ir smarkumas šią dieną nesikeis, o temperatūra, palyginus su antradieniu, keliais laipsniais nukris – naktį iki 3–5 laipsnių šilumos, o dieną – iki 12–14.

Ketvirtadienis numatomas šiek tiek apniukęs, bet be kritulių. Šiaurės vėjas vis dar pūs silpnai, naktį sieks 3–8 m/s, dieną pakils iki 7–12 m/s. Temperatūra naktį bus apie 3–5 laipsnius šilumos, o dieną laikysis apie 11–13 laipsnių.

Penktadienį irgi lepins šiltesnė oro temperatūra, diena numatoma giedra. Naktį, kaip įprasta, temperatūra žemesnė ir sieks 4–6 laipsnius šilumos, o dieną pakils iki 9–11 laipsnių šilumos.

Kitą savaitgalį prognozuojamas nedidelis lietus. Numatoma, kad šeštadienį ir sekmadienį temperatūra sieks 12–15 laipsnių šilumos.


Šiame straipsnyje: oraipavasarispajūris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Šventė

 Šventė portretas
Mieste reikia išjungti šildymą

Gintaras

Gintaras portretas
o aš pagalvojau, kokia krutinė, bet ne, man sako čia šuns kakučiai surinkti :)

A

A portretas
Pagalvojau, kokie apsivėlę šuneliai...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių