Pereiti į pagrindinį turinį

Gandai išgąsdino prokuratūros atstovę

2014-04-04 13:13
Nusivylimas: P.Martinkienei iki pensijos liko šešeri metai, tad žinia apie galimą atleidimą jai buvo itin netikėta ir nemaloni.
Nusivylimas: P.Martinkienei iki pensijos liko šešeri metai, tad žinia apie galimą atleidimą jai buvo itin netikėta ir nemaloni. / Vytauto Petriko nuotr.

Ilgametę Klaipėdos apygardos prokuratūros atstovę Palmirą Martinkienę pasiekė žinios iš sostinės, esą ją ketinama atleisti iš darbo.

Trečiadienį P.Martinkienė sulaukė nepatvirtintų žinių iš labai patikimų šaltinių Generalinėje prokuratūroje apie tai, kad artimiausiu metu ją ketinama atleisti.

Atstovei spaudai buvo pranešta, neva tiesioginė jos viršininkė generalinio prokuroro Dariaus Valio paliepimu jau kalbėjusi apie tai su Personalo skyriaus darbuotojais.
Kad teisiškai viskas būtų teisinga, esą atleidimo faktą būsią bandoma įvilkti į Komunikacijos skyriaus reorganizacijos skraistę.

Dar anksčiau visi atstovai spaudai buvo informuoti, jog bus perkelti į Generalinę prokuratūrą, kur bus steigiamos naujos darbo vietos. Joms užimti bus skelbiama nauja atranka. Joje galės dalyvauti tiek dabartiniai atstovai spaudai, tiek nauji žmonės, norintys dirbti šį darbą.

Moteriai, kuriai iki pensijos liko šešeri metai, ši žinia buvo pribloškianti.

P.Martinkienė suprato, esą D.Valys liko nepatenkintas jos darbu, kai praėjusios savaitės pabaigoje pristatinėjo naująjį Klaipėdos apygardos prokuratūros vadovą uostamiesčio prokurorams. Tąkart būta smulkių organizacinių nesklandumų.

Tačiau Generalinės prokuratūros Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Rita Stundienė patikino, kad kalbos apie atleidimus tėra gandas, o šie klausimai šiuo metu nėra sprendžiami.

"Siekiama stiprinti komunikacines funkcijas visose teritorinėse prokuratūrose, todėl tam tikri formalūs reorganizacijos klausimai yra svarstomi. Kol kas negalime pasakyti, kokie sprendimai bus priimti. Bet apie atleidimą kalbos nėra, tai niekuo nepagrįstas gandas. Klausinėjau apie tai tų žmonių, kurie yra kompetentingi atsakyti į šį klausimą", – patikino Generalinės prokuratūros atstovė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų