Gandrališkėms - papildomas 22,5 mln. litų kreditas

SEB bankas suteikė papildomą 22,5 milijono litų kreditą bendrovei „Plienas“, kuris bus panaudotas atlikti baigiamuosius Gandrališkių gyvenamųjų namų mikrorajono Klaipėdoje statybų darbus. Dalis kredito bus skirta bendrovės esamų įsipareigojimų ir skolų padengimui. 

„Siekiame padėti verslininkams ieškoti geriausių išeičių ekonomikos sunkmečio laikotarpiu, kad pradėti perspektyvūs projektai dėl ekonomikos sunkmečio sąlygomis nesustotų ir būtų sėkmingai realizuoti. 

Tikimės, kad mūsų banko skirtas papildomas finansavimas padės bendrovei galutinai užbaigti statybas, atsiskaityti su tiekėjais, pateisinti butus ketinančių įsigyti klientų lūkesčius ir suteiks naujų galimybių toliau sėkmingai plėtoti šį projektą“, - sakė SEB banko prezidento pavaduotojas ir Verslo bankininkystės tarnybos direktorius Raimondas Kvedaras. 

Gandrališkių mikrorajonas įsikūręs Klaipėdos miesto centre, šalia naujosios jūrų perkėlos ir užima 9 ha plotą. Šiuo metu čia  jau pastatyta 17 namų kompleksų, kurių bendras plotas  - 50420  kv.m, iš kurių gyvenamojo ploto yra 44780 kv.m. (696 butai) ir 56 komercinės bei biuro  patalpos (5640 kv.m.), 25900 kv.m.(1100 vietų) požeminių stovėjimo aikštelių. Gandrališkių mikrorajone šiuo metu gyvena apie 1 tūkst. gyventojų.


Šiame straipsnyje: gandrališkės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių