Girtas dviratininkas bandė papirkti policijos pareigūnus

Neblaivus dviratininkas, norėdamas išvengti atsakomybės už pažeidimą, bandė papirkti policijos pareigūnus. Už tokį poelgį jis atsidūrė areštinėje.

Klaipėdos policijos pareigūnai dviratininką sustabdė penktadienį 21.50 val. Debreceno gatvėje. 42 metų vyrui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2.55 promilės.

Neblaivus dviratininkas buvo nuvestas į patrulių automobilį. Vyras, siekdamas išvengti baudos už pažeidimą, pareigūnams pasiūlė 30 litų kyšį.

Pinigus klaipėdietis padėjo į tarp mašinos sėdynių esančią daiktų dėtuvę. Įtariamas apklaustas. Dėl įvykio pradėtas tyrimas.

Už važiavimą dviračiu apsvaigus, kai nustatomas lengvas girtumo laipsnis gresia bauda nuo 300 iki 500 litų, jei vidutinis ar sunkus nuo 500 iki 700 litų.

Penktadienį pareigūnus bandė papirkti ir 39 metų automobilio vairuotojas. Vyro vairuojama mašina buvo sustabdyta 17.30 val. Taikos prospekte.

Policijos pareigūnai vairuotojui nustatė sunkų girtumo laipsnį – 3.33 promilės. Neblaivus mašiną vairavęs vyras, kad išvengtų atsakomybės už pažeidimą, pareigūnams siūlė 400 litų kyšį.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.


Šiame straipsnyje: dviratininkaikyšis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Storas

Storas portretas
Cirkas bet ne straipsnis... mentai jau isvis nebeturi ka veikti, lai tikrus nusikaltelius gaudo klounai naturalus. Siuo reikalu ne kysi reikia pasiulyty o nusiusti na***...

1am

1am portretas
KAI TAU PO RATAIS TOKS IŠVAIRUOS KĄ SAKYSI TADA,GAL NEVAIRUOJI?

Storas tikrasis

Storas tikrasis  portretas
1 am nepasirašinėk svetimu vardu
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių