Greičio matuoklį perkėlė Vasaros estrados link

Policijos siūlymui įrengti greičio matuoklį Liepojos gatvėje ties įvaža į Šviesos gatvę pritarus Eismo saugumo komisijai, specialistai jau išmontavo Medelyno gatvės pabaigoje buvusį įrenginį.

Matuoklis sumontuotas policijos nurodytoje vietoje.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai įtikino savivaldybės atstovus, kad matuoklio labiau reikėtų ties Vasaros estrada.

Aš su policija nesiginčiju, visi barniai su ja blogai baigiasi.

Šioje vietoje yra trys pėsčiųjų perėjos. Nuo 2016 m. būtent čia registruota 11 įskaitinių eismo įvykių.

„Įrenginys perkeliamas. Policija prašė perkelti matuoklį į šią vietą, nes, jos manymu, perėjose nėra saugu. Aš su policija nesiginčiju, visi barniai su ja blogai baigiasi“, – juokavo Klaipėdos savivaldybės Administracinės veiklos poskyrio vedėjas Marius Poimanskis.

Marius Poimanskis / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Gyventojai prašė perkelti ir dar vieną matuoklį. Buvo siūloma grąžinti įrenginį į Liepų gatvės pabaigą. Klausimų dėl eismo reguliavimo šioje vietoje vis dar yra – dėl išsukančių automobilių iš Artojo ir Jaunystės gatvių šioje vietoje susidaro spūstys arba avarinės situacijos.

„Kadangi nuspręsta pertvarkyti šią sankryžą, įrengti šviesoforus, matuoklis atsidurtų prie pat sankryžos, todėl jis bus naikinamas. Nebėra prasmės jo čia montuoti. O ir daugiau nebeturime, ką kilnoti. Bent artimiausią mėnesį matuoklių neperkelsime“, – paaiškino M.Poimanskis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taskasirviskas

taskasirviskas portretas
Na ir vėl bus nebeįmanoma kabliu patekti į ligonines dėl parlekiančių budulių.

Klausimas. nes nesuprantama logika

Klausimas. nes nesuprantama logika portretas
Kod4l Klaipėdoje matuokliai statomi ten ,kur reguliuojami (mygtukiniai) šviesaforai , kur nėra gyveamasis rajonas, kur tikrai galima didinti greitį. Kam, kad pasipinigauti, o nestatoma ten ,kur daug mokyklų, kur daug pėsčiųjų? Keista ir nesuprantama. Pvz (Statybininkų prosp.)

>

> portretas
Po kam,"prasymai", ant Klaipedos ?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių