„Grigeo Klaipėda“ operatyviai sustabdė gamybinių nuotekų patekimą į aplinką

  • Teksto dydis:

Antradienį „Grigeo Klaipėda“ atrado ir pašalino laikiną techninį gedimą, dėl kurio į „Klaipėdos vanduo“ eksploatuojamus lietaus nuotekų tinklus ir per juos į Kuršių marias pateko nedidelis kiekis gamybinių nuotekų.

„2-3 valandas trukusį technologinio apyvartinio vandens patekimą į aplinką operatyviai sustabdėme. Glaudžiai bendradarbiaujame su aplinkosaugininkais, siekiant nustatyti incidento aplinkybes ir į aplinką patekusių nuotekų kiekį. Pirminiais duomenimis, jis neturėtų būti didelis“, - pranešime žiniasklaidai sako Paulius Sereikis, „Grigeo Klaipėda“ technikos direktorius.

Liepos 20 dieną, gavus pranešimą apie pastebėtas nuotekas Kuršių mariose, „Grigeo Klaipėda“ kartu su aplinkosaugininkais skubiai atliko išsamų visos įmonės infrastruktūros patikrinimą. Nustatyta, kad gamybinės atliekos dėl laikino techninio gedimo pateko į AB „Klaipėdos vanduo“ eksploatuojamus lietaus nuotekų tinklus ir per juos pateko į marias.

Pasak P. Sereikio, įmonė glaudžiai bendradarbiauja su aplinkosaugos institucijomis ir teikia joms visą reikalingą informaciją. Taip pat bendrovė atlieka vidinį patikrinimą.

 

 

 

 

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Panašu tam liberalusis

Panašu tam liberalusis  portretas
ministeris ir atleido AAD vadovę , tipo trūko " savaitės " vadovavimo patirties ? :)) Matyt , be patirties , todėl su sąžine , per daug suskaičiavo ? :)) O dabar prie liber valdžios , liber liberalaus ministro Gentvilo , lauksime senaties ar kokio " nepriklausomo " išaiškinimo , pvz " nėra ir nebuvo jokios taršos , vandenį net gerti galima " . Liberalieji , kurie delegavo į Aplinkos ministro kėdę Gentvilą , jau žino kur " imti paskolas " ? Patirtis taip sakant ... Klaiku , kas juos renka į seimą ....Zombiai ?

x

x portretas
Idomu kaip su tau bauda 50 milijonu baiges :D...

Rus

Rus portretas
Kur tas gerasis draugas Grigeo, Simonas Gentv, kuris artimai su ta imone bendravo ir dar norejo ja plesti, kažkaip nutilo visi matyt imone perleido LGBT.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių