Gripas repertuarus pakoregavo menkai

Uostamiesčio teatrai ir koncertų salės dėl gripo epidemijos grėsmės suplanuotų renginių kol kas atšaukti neketina ir dirba įprastu ritmu.

Nedidelių korekcijų įvyko tik Žvejų rūmų repertuare. Tiesa, atšaukti ar perkelti renginiai – gastroliniai. Šį sekmadienį turėjęs įvykti Vilniaus mažojo teatro spektaklis "Vestonai" nukeltas į ateinančių metų sausio 22 d.

Kaip teigė vilniečių gastrolėmis besirūpinančios bendrovės "Renginių centras" vadovas Marius Tumšys, ilgai lauktą premjerą teko perkelti, nes ėmė sirguliuoti ne tik trupės nariai, tačiau buvo atšaukta ir apie 200 į spektaklį rezervuotų bilietų. Tie, kurių netenkina naujai numatyta renginio data, įsigytus bilietus galės grąžinti Žvejų rūmų kasose iki gruodžio 14-osios.

Akcijos "Daugiau saulės, daugiau šviesos" sumanytoja Edita Mildažytė taip pat šią savaitę paskelbė, kad šviesuolių pagerbimui skirtą koncertinį turą atšaukia dėl gripo epidemijos. Klaipėdoje gruodžio 5-ąją suplanuotas renginys taip pat turėjo vykti Žvejų rūmuose. Bilietus į šį koncertą galima grąžinti iki gruodžio 6-osios "Tiketos" kasose.

Žvejų rūmų direktorius Alvydas Lenkauskas pripažino, jog kai kurie renginiai neišlaiko ir sunkmečio egzamino – tiesiog nesurenka žiūrovų.

"Česlovo Gabalio koncertą prieš savaitę perkėlėme į įsimylėjėlių dieną, tikimės, tada bus didesnis lankomumas. Taigi nieko bendra su gripu tai neturi", – tvirtino A.Lenkauskas.

Jei naujoji renginio data netenkina, įsigytus bilietus galima grąžinti iki gruodžio 6-osios kasose, kur jie ir buvo pirkti.

"Kol kas stebime situaciją, o kaip pasielgsime rytoj, nežinia. Mes per krizę ir taip sunkiai renkamės pinigus, jei dar atšauktume renginius, būtų išvis tragedija", – prisipažino A.Lenkauskas.


Šiame straipsnyje: repertuaras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių