Pereiti į pagrindinį turinį

Grožio meistrams – išskirtinės pamokos Klaipėdos arenoje

2012-10-10 08:31
Grožio meistrams – išskirtinės pamokos Klaipėdos arenoje
Grožio meistrams – išskirtinės pamokos Klaipėdos arenoje / Renginio organizatorių nuotr.

Kokios šukuosenos bei kirpimai bus madingi kitais metais? Grožio meistrai, ir ne tik jie, turės unikalią galimybę – apie visas šias naujoves sužinoti iš pirmų lūpų.

Savaitgalį uostamiestyje vyksiantis VI atviras Vakarų Lietuvos čempionatas kirpėjams ir grožio meistrams sulauks ypatingo svečio iš Rusijos – Andrejaus Bongino.

Rusijos kirpėjų ir kosmetologų asociacijos treneris ir teisėjas, absoliutus Europos čempionas, daugkartinis čempionatų nugalėtojas spalio 12-ąją Klaipėdoje ves praktinį naujausių moterų ir vyrų kirpimų technikų seminarą.

Renginį organizuojanti Kirpėjų ir grožio specialistų asociacija tikina, jog tai turėtų būti vienas geriausių kada nors vykusių seminarų grožio tema Lietuvoje.

Kaip pasakojo Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos prezidentė Jolanta Mačiulienė, šis seminaras skirsis nuo kitų tuo, kad dalyviai žingsnis po žingsnio patys galės išbandyti naujausias kirpimo technikas.

Seminaras organizuojamas nedideliam žmonių ratui, tad dalyviai nebus tiesiog žiūrovai. Kirpėjų darbą stebintis svečias iš Rusijos jiems iškart galės padėti bei pakomentuoti, kaip ir ką reikėtų daryti.

Pasak asociacijos prezidentės, Rusijoje A.Bonginas daugiau ar mažiau formuoja madą, tačiau jo stilius nėra toks, kokį matome kasdien gatvėje. Tad seminaras bus puiki galimybė susipažinti su naujausiomis kitų metų kirpimų mados tendencijomis.

VI atvirame Vakarų Lietuvos čempionate kirpėjams ir grožio meistrams A.Bonginas eis vyriausiojo komisaro pareigas. Jis prižiūrės, kad teisėjai ir čempionato stiuartai kokybiškai ir teisingai atliktų savo darbą.

Kaliningrade gyvenantis žinomas kirpėjas uostamiestyje viešės ne pirmą kartą. Prieš pat skrydį į Lietuvą A.Bonginas sakė nekantriai laukiąs susitikimo su mūsų šalies kirpėjais.

Paklaustas apie lietuvių kirpėjų lygį svečias sakė, kad tarp jų netrūksta savo srities profesionalų, o savo meistriškumą jie įrodo tarptautiniuose grožio meistrų konkursuose.

„Tačiau norintis daug pasiekti žmogus niekada neturėtų sustoti vienoje vietoje ir turėtų nuolat tobulėti“, – pridūrė A.Bonginas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų