Gyventojai skundžiasi apsemta gatve: gyvena lyg Venecijoje

Klemiškės gatvę apsėmė. Gyventojai skundžiasi, kad prie durų jau sunkiasi vanduo, o kai kurie juokauja, kad šiuo metu gyvena lyg Venecijoje.

Anot asociacijos "Paupių bendruomenė" vadovės Reginos Baguckienės, dar prieš Naujuosius buvo apsemta gatvelė, esanti netoli Klemiškės gatvės. Tąkart žmonės kreipėsi į įmonę, kuri buvo atsakinga už gatvės sutvarkymą, tad problema buvo išspręsta.

Tačiau po kurio laiko vanduo apsėmė ir Klemiškės gatvę. Gyventojams tapo sunku privažiuoti prie namų, jau nekalbant apie paprastą pasivaikščiojimą.

Gyventojų duris jau semia vanduo.

"Pirmadienį gyventojai ėmė dalintis nuotraukomis, kad net priėjimas prie namo yra apsemtas, o to anksčiau niekada nebuvo. Susisiekiau ne tik su gyventojais, kurie pranešė šitą žinią, bet ir su Paupių seniūnaite Rasa Arcišauskiene. Ji jau antradienio rytą kreipėsi į Klaipėdos savivaldybę ir įmonės atstovą, kad skubos tvarka imtųsi priemonių, nes gyventojų duris jau semia vanduo", – teigė R. Baguckienė.

Kai kurie spėja, kad galbūt šioje gatvėje vykę darbai galėjo būti atlikti nekokybiškai.

Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas Valdas Švedas pranešė, kad informacija jau pirmadienį buvo perduota gatvę rekonstruojančiam rangovui, o antradienį pažadėta problemą išspręsti.

"Jei reikės, bus ieškoma naujų sprendimų, kad situacija nesikartotų", – pranešė uostamiesčio savivaldybės atstovai.

R. Arcišauskienė informavo, kad jau šio ketvirtadienio rytą prasidės Klemiškės gatvės, taip pat ruožo nuo Rasos iki Rūko gatvės asfaltavimas. Tikimasi darbus užbaigti iki ketvirtadienio vakaro.

Darbų metų eismas bus uždarytas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to Lux durna ir .......

to Lux durna ir ....... portretas
Tai čia komentaras tokio lygio ten gyvenančių,baisu kaip nebijo kaimynai, bet matomai apsitverę tvrom ir šunimis.

Lux durna ir baznycioje lupa : atsakymas tau

Lux durna ir baznycioje lupa :  atsakymas tau  portretas
Burokų burokas esi. Išsilavinimas kramtoškė, snarglys, kiauros kojinės, išpuvę dantys, riebalais pasidengę rūbai . panagėse purvo gabalai ir mazutas....O iš srėbtuvės smarvė, kaip iš lauko tualetų....vienu žodžiu nesmirdėk, t.y. geriau užsičiaupk!!! Gyvenk ir toliau tarakonyne.....

Atsakykite savininkai

Atsakykite savininkai portretas
Nuotraukoje parodytas vaizdelis siaubingas,kaip žmonės gyvena tokiame purve,beje,gyvenimas tuose naujuose kolūkiuose nebeatrodo patraukliai,.....bet savo namelis,....jauniems su vaiku mokykloms,senesniems su polikl. Prasideda problemos,tai kada džiaugtis?
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių