Pereiti į pagrindinį turinį

Gyventojų skundai išgirsti – tvarkomas Liepų gatvės grindinys

2019-11-20 10:08

Ne vienerius metus Klaipėdos vairuotojų keiksnotas Liepų gatvės ruožas, kuriame nutiesta akmeninė danga, sulaukė specialistų dėmesio.

Remontas: Liepų gatvėje, ties sankryža su K.Donelaičio gatve, darbininkai ėmė tvarkyti grindinį.
Remontas: Liepų gatvėje, ties sankryža su K.Donelaičio gatve, darbininkai ėmė tvarkyti grindinį. / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Prieš šalčius nuspręsta perkloti grindinio ir asfalto sujungimo siūles, pertvarkyti tas vietas, kur susiformavo duobės.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus specialistė Nijolė Vedeikienė sakė, kad grindinio remonto imtasi prieš žiemos sezoną.

"Ta vieta, kur asfaltas susijungia su grindiniu, labai jau buvo išbyrėjusi. Reikėjo tvarkyti. Žiemą ši jungtis galutinai gali išbyrėti, o ir atsiradusias duobes reikėjo pertvarkyti. Ten susiformavo įduba aplink šulinio dangtį", – pasakojo N.Vedeikienė.

Darbus Liepų gatvėje atlieka įmonė "Vigrinda", kuri mieste prižiūri akmens grindinius.

"Pavasarį ketiname rimčiau pertvarkyti tuos sujungimus. Nežinau, ar bus perklotas visas grindinys, nes jis yra saugomas. Jis prieš kurį laiką buvo visas perklotas. Tačiau grindinys yra trapus dalykas, jam reikia tam tikros darbų technologijos. Norint pertvarkyti naujai, reikėtų atskiro pirkimo", – situaciją aiškino N.Vedeikienė.

Darbininkai Liepų gatvėje ketina užtrukti porą dienų, tačiau jau antradienį ryte ties šia vieta susiformavo automobilių spūstys.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų