Herkaus Manto gatvėje remonto darbai vyks ir naktimis

Herkaus Manto gatvėje, ties geležinkelio viaduku prasidėjus remonto darbams gyventojai sunerimo, ar tai nesukels transporto spūsčių. Tačiau uostamiesčio valdininkai ramina – darbai bus užbaigti veikiausiai jau lapkritį, o siekiant juos atlikti greičiau, bus dirbama ir naktimis.

Kelio remontas prasidėjo rugsėjo 16-ąją. Klaipėdos savivaldybė miestiečius iš anksto perspėjo dėl laikinų nepatogumų.

Buvo pranešta, kad bus remontuojamas Herkaus Manto gatvės ruožas tarp sankryžos su J.Janonio gatve ir Universiteto stotelės, kelio atšaka į S.Dariaus ir S.Girėno gatvę bei nuovaža iš Priestočio gatvės.

Pasak savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo vyriausiosios patarėjos Ingos Kubilienės, darbai kasdien prasidės 8 val. ryto, bus ribojamas eismas viena puse.

"Kai prasidės asfaltavimo darbai spalį, darbai vyks ir nakties metu, siekiant sparčiau įgyvendinti gatvės remontą", – sakė I.Kubilienė.

Inga Kubilienė: darbai vyks ir nakties metu, siekiant sparčiau įgyvendinti gatvės remontą. / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Miesto tvarkymo skyriaus vyriausioji specialistė Nijolė Vedeikienė pasakojo, kad asfaltavimo darbai truks tik kelias naktis, o didelio triukšmo tikrai neturėtų būti.

"Dabar bus parengiamieji darbai, ardomi bortai, tik vienoje juostoje bus apribotas eismas. Bet jis nebus uždarytas, kad žmonės negalėtų važiuoti. Susitarėme su rangovais, kad nedirbtų piko valandomis. Pažadėjo organizuoti darbus nuo 8 iki 15.30 val., o nakties darbai bus neilgalaikiai. Darbininkai greitai juos atliks, per kelias naktis. Svarbu parengti visą teritoriją, išsifrezuoti, o asfaltą paklos greitai", – kalbėjo N.Vedeikienė.

Nors savivaldybės pranešime darbų terminas nurodytas iki šių metų gruodžio 31-osios, vyriausioji specialistė sakė, kad darbai bus užbaigti greičiau.

"Darbus planuoja pabaigti iki lapkričio antros pusės, jeigu oras leis ir dienos nebus lietingos. Šiaip įmonė greitai dirba, tai, manau, greitai ir sutvarkys", – vylėsi N.Vedeikienė.

Darbų rangovas – bendrovė "Eurovia Lietuva". Darbų kaina – beveik 550 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Isgrauze ir paliko.....

Isgrauze ir paliko..... portretas
Darbai jau savaitemis nebevyksta.... Asfaltuos pavasari?

Anonimas

Anonimas portretas
Kvailiau turbūt nieko nebesugalvosi. Ką reiškia dirbs naktimis, o kaip mums miegoti? Jau užteko garsų šiandien griaunat, rodės, kad namai griūna.

Elena

Elena portretas
Ponia Vedeikienė buvo žadėjusi ,po mano skambučio ir prašymo, padaryti nedidelį takelį ties nauja perėja šalia dviračių treko neįgaliesiems.Bet, kaip sakoma, šuns balsas dangaus nepasiekia. O mums,neįgaliems gyventojams, sunku ten pravažiuoti su neįg.vežimėliais. Dar vis laukiame ir tikimės
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių