Įkaušę vyrai keikė paplūdimio lankytojus

Pirmosios Melnragės paplūdimyje penktadienį po pietų du įkaušę vyrai kabinėjosi prie poilsiautojų. Nuo jų keiksmų skambėjo visas pliažas.

Apie 40 metų amžiaus girtus vyrus bandė sudrausminti gelbėtojai, tačiau šie nereagavo. Jie toliau kabinėjosi prie aplinkinių ir garsiai keikėsi.

Į paplūdimį gelbėtojams teko kviesti policijos pareigūnus. Neblaivius vyrai buvo išvežti į komisariatą.

Klaipėdos skęstančiųjų gelbėjimo tarnybos vyriausiasis specialistas Aleksandras Siakki pasakojo, kad penktadienį paplūdimyje buvo labai daug poilsiautojų.

Daug jų į pliažą buvo atėję su mažamečiais vaikais. Tad neišvengta ir incidentų.

Apie 13 val. gelbėtojai Antrosios Melnragės paplūdimyje rado pasiklydusį 2,5 metų berniuką. Apie rastą vaiką paskelbta per garsiakalbius. Netrukus pasirodė mažylio mama.

Paaiškėjo, kad jie laiką leido neįgaliųjų pliaže. Po kiek laiko mama pasigedo vaiko ir ėjo jo ieškoti. Gelbėtojams grąžinus mažylį mamai ši apsiverkė. Vaikas nuo buvimo vietos buvo nuėjęs kilometrą.

„Tai tikrai nebuvo iš tų atvejų, kai vaikai ieško tėvų. Mama berniuko jau buvo pasigedusi ir ieškojo pati“, – tvirtino A.Siakki.

Antrosios Melnragės paplūdimyje buvo rastas ir pasiklydęs ketverių metų berniukas. Jis su mama taip pat leido laiką neįgaliųjų paplūdimyje.

Paplūdimyje penktadienį buvo karšta. Oro temperatūra pavėsyje siekė 30 laipsnių šilumos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pasvajok

Pasvajok portretas
Oro temperatūra pavėsyje siekė 30 laipsnių šilumos.

wow

wow portretas
Cia kur taip karsta buvo? AS siandien klaipedoje vaiksciojau su siltu trenigiuku.

TO 2

TO 2 portretas
Nu ir lopas tada.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių