Įspėja pasisaugoti: Alksnynės mikrorajone – krūva švirkštų

Penktadienį jauną klaipėdietį pribloškė šiurpinantys radiniai. Prie Taikos pr. 84 esančios parduotuvės, pro kurią kasdien praeina daugybė žmonių, mėtėsi panaudoti medicininiai švirkštai. Klaipėdos savivaldybės atstovai pažadėjo, kad artimiausiu metu atliekos bus surinktos.

Alksnynės mikrorajone gyvenantys klaipėdiečiai pasakojo prie prekybos centro „Maxima“ dažnai matydavę besitrinančius narkomanus, vieną kitą pamestą švirkštą. Tačiau šįsyk radinys daugelį pribloškė.

Pilietiškas vyras internetinėje grupėje pasidalijo nuotraukomis ir įspėjo netoliese gyvenančias mamas pasaugoti savo vaikus.

Patys gyventojai abejojo, ar tai – narkomanų darbas. Gali būti, kad panaudotomis medicininėmis priemonėmis atsikratė kuri nors gydymo įstaiga ar vaistinė.

Apie netvarką buvo pranešta Klaipėdos savivaldybės atstovams, šie žadėjo išvalyti teritoriją artimiausiu metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

!!!

!!! portretas
Liudna ne tik Alksnynes rajonas , bet ir Zardes , bei parkas , seni isklype suoliukai Pejus i Nauja parka - Sajudzio viskas blizga , i priesinga puse ,kur meno mokykla ir atnaujinta aplinka , cia palikta SKURDI APLINKA - AI KAIP NORS GALVOJA VALDZIA . Ka ! ar cia gyventojai nevaiksto !, negyvena ,jau 40 metu kaip cia parkas . LIUDNA.

Ona

Ona portretas
O kur siaubingu šaligatvių Alksnynės rajono nuotraukos...

Alksnynes gyventojas

Alksnynes gyventojas portretas
SužinojAs aš sužinočiau nežinodamas.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių