Išskirtinis N. Venckienės interviu: apie mįslingą laišką ir sadistinius grasinimus

  • Teksto dydis:

Buvusi Kauno teisėja ir Seimo narė Neringa Venckienė, 2013-aisiais išvykusi į JAV, neslepia – šalį paliko po to, kai gavo mįslingą laišką, kuriame susilaukė itin sadistinių grasinimų.

Iki šiol nenustatyto asmens atsiųstame laiške teigta, kad jos laukia egzekucija, kurios metu jai bus nupjauta galva. Šalia šio grasinimo buvo ir ilgas sąrašas su vardais ir pavardėmis visų jos artimųjų, kuriems bus išluptos akys, ir kurie taip pat bus nužudyti.

Su sūnumi Amerikoje beveik septynerius metus gyvenusi N.Venckienė dienraščiui atskleidė, kokie klausimai ir įtarimai tebekankina ją praėjus dešimtmečiui po garsiųjų Kauno žudynių.

Moteris yra įsitikinusi, jog jos brolis Drąsius Kedys nenužudė teisėjo Jono Furmanavičiaus ir kelia klausimą, kas buvo tie mįslingi vyriškiai, 2009 spalio 5-ąją vaizdo kamerų užfiksuoti autobusiuke, sprunkančiame Kauno senamiesčio gatvėmis.

N.Venckienę iki šiol kamuoja ir nežinia, kas nužudė ir numetė jos brolį į purvą prie Kauno marių, kodėl buvo išpjautas jo kojos kaulas, suraižytas liežuvis, o galva sudaužyta. Kodėl išvakarėse prie marių tris vyrus, tempiančius sunkų nešulį, matęs liudytojas apie tai iškart išdėstė policijai, bet jau kitą dieną atsigulė į psichiatrinę ligoninę ir atsisakė savo parodymų?

Buvusi teisėja tikina nebijanti jai metamų kaltinimų, neva ji pati galėjo būti kraupių įvykių įkvėpėja, ir aiškina, jog tikroji tiesa apie tai, kas iš tiesų įvykdė visas tas šalį sukrėtusias žmogžudystes, vis tiek išaiškės.

Visą išskirtinį N. Venckienės interviu skaitykite šio šeštadienio dienraščiuose "Klaipėda" ir "Kauno diena".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
fain,patiko ;;"Karma" ir "nutrijos nauja versija"" labai tiksliai nusakytas "nutrijos "naujas kliedesiu ciklas,,,o to "gresmingo"atseit Lietuvos vyrijos-pedofilu saraso pagarsinimo --nematyti..nauja arija gieda sssizike

vijole

vijole portretas
vis nauja begles versija ;;suminkstejusi smegenine ...ji nenori ne prisiminti,,kaip pries daugeli metu globotine Deimante kirsino pries jos mama,paslepe,atplesdama mergyte nuo mamos,,na bet ta mongoloidu seimyna,,gerai zinoma !! garliaviskiams,,,Lietuvos SMEIZIKAI

AAA

AAA portretas
Kojos kaulas buvo išpjautas todėl, kad tenai buvo sulaužytas kaulas (šlaunyje). Panašu - buvo taip slepiami įkalčiai dėl žmogaus nužudymo:(
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių