Pereiti į pagrindinį turinį

Įstaigoms baigiami statyti ilgai laukti namai

2013-03-22 11:03
Įstaigoms baigiami statyti ilgai laukti namai
Įstaigoms baigiami statyti ilgai laukti namai / Vytauto Petriko nuotr.

Šilutės plente kyla naujas pastatas, kuriame įsikurs Klaipėdos sporto medicinos centras. Geresnių patalpų įstaigos darbuotojai laukė daugiau nei trisdešimt metų.

Pastatas, kuriame įsikurs Klaipėdos sporto medicinos centras, pradėtas statyti gruodį. Jau išlieti jo pamatai, montuojami poliai.

Pasak Klaipėdos sporto medicinos centro direktorės Sigitos Kibildienės, kol kas darbai vyksta pagal planą.

Pastatas bus dviejų aukštų, 935 kv. metrų ploto, stiklinio fasado. Jame bus ne tik kabinetai gydytojams, fizioterapeutams, kineziterapeutams, masažuotojams, bet ir persirengimo patalpos su dušais pacientams ir personalui.

Planuojama, kad statybos truks metus ir bus baigtos šių metų gruodį. Darbai kainuos apie 4 mln. litų.

Iki šiol Klaipėdos sporto medicinos centras tebėra įsikūręs Pievų Tako gatvėje. S.Kibildienės teigimu, dabartinių patalpų būklė yra prasta, trūksta ir kabinetų darbuotojams.

„Vargstame ilgai. Naujo pastato laukiame daugiau nei trisdešimt metų. Mus vis buvo žadama iškelti į kitas patalpas, statyti naują pastatą kitoje vietoje, tačiau viskas keitėsi. Dabar įsikursime moderniai. Turėsime pakankamai kabinetų“, – tvirtino S.Kibildienė.

Greta statomame pastate, kuriame įsikurs Neįgalumo ir darbingumo nustatymo tarnyba ir Techninės pagalbos neįgaliesiems centras, pagrindiniai darbai jau baigti.

Pasak Neįgalumo ir darbingumo nustatymo tarnybos direktoriaus pavaduotojos Vytautės Polujanskienės, liko atlikti apdailą, įrengti vidų.

Planuojama, kad šis statinys turėtų būti baigtas gegužę. Tačiau, anot V.Polujanskienės, sunku pasakyti, ar viską bus spėta padaryti iki numatytos datos.

„Viskas priklausys nuo oro, kaip intensyviai dirbs statybininkai. Gal ir bus spėta pastatyti numatytu laiku“, – abejojo pavaduotoja.

Pastato statybos atsieis apie 5 mln. litų. Užbaigus jį po vienu stogu įsikurs visi Neįgalumo ir darbingumo nustatymo tarnybos Klaipėdos skyriai.

Dabar du jos skyriai yra įsikūrę pastate, esančiame K.Donelaičio, trečiasis – Bangų gatvėje.

Pastato dalies, kurioje įsikurs Neįgalumo ir darbingumo nustatymo tarnyba, plotas sieks 800 kv. metrų. Techninės pagalbos neįgaliesiems centras užims 450 kv. metrų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų