Pereiti į pagrindinį turinį

Ištikus avarijai - erotiniai pokalbiai

2010-01-27 05:00
Ištikus avarijai - erotiniai pokalbiai
Ištikus avarijai - erotiniai pokalbiai / Shutterstock nuotr.

Susisiekti su daugiabutį administruojančia įmone norėjęs klaipėdietis prisiskambino į erotinių pokalbių liniją.

„Likau šokiruotas. Užuot sutvarkęs reikalą, turėjau klausytis erotinių pokalbių. Mūsų name buvo keičiami rūsio langai, reikėjo susisiekti su namo administratoriumi. Rūsyje ant durų kabo pranešimas, kuriame nurodyti du numeriai, vienas jų – trumpasis, kitas – mobiliojo telefono. Surinkęs trumpąjį numerį išgirdau keistą pokalbį, primenantį lyg pažinčių ar net sekso liniją“, – dienraščiui pasakojo klaipėdietis Tomas.

Iš tiesų, šiuo trumpuoju numeriu skambinant iš mobiliojo telefono, ragelyje girdėti keistas pokalbio įrašas apie karštas pažintis ir erotiką.

„Internete radau nuorodą, kad šių pokalbių minutė kainuoja ne vieną litą“, – piktinosi vyriškis.

Šis numeris iš tiesų nurodytas kaip klientų aptarnavimo linija.

„Tačiau mes nurodome, jog šis numeris skirtas tik TEO abonentams. Žodžiu, skambinant iš vadinamojo laidinio telefono reikėtų rinkti šį numerį, skambinant iš mobiliųjų, nurodytas visai kitas“, – tikino administratoriaus atstovas.

Jis taip pat paaiškino, kad su erotiniais pokalbiais įmonė nieko bendra neturi. Tačiau neigė ir galimybę, jog kažkas galėjo pasinaudoti jau sukurtu įmonės trumpuoju numeriu.

„Šis trumpasis numeris buvo sukurtas dar tuomet, kai dauguma naudojosi laidiniais telefonais. Nemanau, kad erotinių pokalbių liniją įkūrę verslininkai bandė kažkaip ieškoti sąsajų su mūsų įmone“, – tikino atstovas.

Internete mobiliojo ryšio operatorius nurodo, jog trumpasis numeris priklauso „Valentino linijai“, o minutės kaina – 2 litai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų